кисельов анатомія и фізіологія з основами шкільної гігієни

Кисельов, Ф. С. Анатомія і фізіологія дитини з основами шкільної гігієни [Текст] : підручник для студентів педінститутів спеціальності педагогіка і методика початкового навчання / Ф. С. Кисельов. - К. : Радянська школа, 1967. - 311 с. - Б. ц. РУБ 5А2.2. Примірників всього: 8 аб (5), КСХ (1), ав (1), Ч.З.№2 (1) Свободны: аб (5), КСХ (1), ав (1), Ч.З.№2 (1) Знайти схожі. 2. 5(07) К 44.


Кисельов, Ф. С. Анатомія і фізіологія дитини з основами шкільної гігієни [Текст] : підр. для студ. пед. ін-тів спец. пед. і метод. початк. навч. / Ф. С. Кисельов. – К. : Радянська школа, 1967. – 312 с. Будова і функції організму, розвиток дитячого організму і характеристика окремих вікових періодів, анатомія, фізіологія і гігієна нервової системи, органів чуття, руху, серцево-судинної системи, органів дихання, травлення, виділення залоз внутрішньої секреції.


Маруненко І.М., Неведомська Є.О. Анатомія і вікова фізіологія з основами шкільної гігієни. Файлы. Академическая и специальная литература. Биологические дисциплины. Анатомия. Анатомия. Анатомические атласы. —479 с. Рекомендовано Міністерством освіти і науки України Запропонований Вашій увазі навчальний посібник побудований з урахуванням завдань навчального курсу "Анатомія і вікова фізіологія з основами шкільної гігієни", передбачених програмою вищої педагогічної школи для студентів небіологічних спеціальностей.


Анатомия и физиология ребенка с основами школьной гигиены. Примечания: Алф. покажчик укр. термінів і назв: с. 296-310 15000 экз. . Питання шкільної гігієни: [Збірник статтей] / Укр. наук.-дослід. ін-т охорони здоров'я дітей та підлітків, Відділ шкільної гігієни. - [Київ] : Держмедвидав, 1936. - 98 с., іл., [2] с. з об'яв., [1] вкл. л. черт. Опубликовано: (1936). Опции поиска.


479 с. Рекомендовано Міністерством освіти і науки України Запропонований Вашій увазі навчальний посібник побудований з урахуванням завдань навчального курсу Анатомія і вікова фізіологія з основами шкільної гігієни , передбачених програмою вищої педагогічної школи для. Маруненко І.М., Неведомська Є.О. Анатомія і вікова фізіологія з основами шкільної гігієни. Файл формата zip. размером 2,45 МБ.


Отключите adBlock! очень нужно. Анатомія і вікова фізіологія з основами шкільної гігієни. Навчальна література: 1. Основи правознавства України. Навчальний посібник / С.В. Ківалов. − Х.: Одисей, 2012. 9. Основи правознавства України: Навчальний посібник / Ківалов С.В., Музиченко П.П., Крестовська Н.М., Крижановський А.Ф. – Харків: Одіссей, 2002. 10. Хрестоматія з правознавства: Збірник нормативних актів / Уклад. Козінцев І.П. – К.: Юрінком Інтер, 1998. 11. Хрестоматія з правознавства: Посібник до занять з правознавства. – К.: Юрінком Інтер,1996. 12. Юридический справочник для граждан.


Гальперин С. И. Анатомия и физиология человека. Возрастные особенности с основами школьной гигиены. —М.: Высшая школа, 1974. — 468 с. Маруненко І. М., Неведомська Є. О., Бобрицька В.І. Анатомія і вікова фізіологія з основами шкільної гігієни. — К.: ВД «Професіонал», 2004. — 479 с.


1.Кисельов Ф.С. Анатомія і фізіологія дитини з основами шкільноїгігієни.— К.: Радянська школа, 1967.— С.217-229. Анатомія, фізіологія і гігієна залоз внутрішньої секреції. План. 1.Біологічне значення залоз внутрішньої секреції. Гіпофіз— невелике утворення овальної форми, розташоване біля основи головного мозку, в заглибині турецького сідла основної кістки черепа. У новонароджених маса гіпофіза — 0,1-0,15 г, до 10 років вона досягає 0,3 г. Значно збільшується маса гіпофіза в період статевого дозрівання (до 0,7 г), під час вагітності доходить до 1,65 г. Гіпофіз є провідною ендокринною залозою, оскільки в ньому виробляються гормони, які регулюють розвиток і функції інших ендокринних залоз.


Слід відзначити, що виклад теоретичних основ курсу "Анатомія і вікова фізіологія з основами шкільної гігієни" у навчальному посібнику є стереотипним і здійснюється з використанням досвіду апробації низки підручників та навчальних посібників для вищої школи, насамперед за авторством Ф.С. Кисельова, А.Г. Хрипкової, Л.І. Старушенка, Ю.А. Єрмолаєва, та ін. Проте розроблення методичного апарату, вибір форми і стилю викладу навчальної інформації є авторським. Основним завданням посібника є навчання основам анатомії, фізіології та гігієни дитячого організму, що має, на думку авторів, виключ.


ВІКОВА ФІЗІОЛОГІЯ З ОСНОВАМИ ШКІЛЬНОЇ ГІГІЄНИ Запропонований підручник “Вікова фізіологія з основами шкільної гігієни” містить інформацію, яка за глибиною викладу матеріалу, широтою тематик. Главная страница » Анатомія » Аносов, В.Х. Хоматов, Н.Г. Сидоряк ВІКОВА ФІЗІОЛОГІЯ З ОСНОВАМИ ШКІЛЬНОЇ ГІГІЄНИ. Аносов, В.Х. Хоматов, Н.Г. Сидоряк ВІКОВА ФІЗІОЛОГІЯ З ОСНОВАМИ ШКІЛЬНОЇ ГІГІЄНИ. 25/02/2011 08:31. Вікова фізіологія з основами шкільної гігієни. Запропонований підручник “Вікова фізіологія з основами шкільної гігієни” містить інформацію, яка за глибиною викладу матеріалу, широтою тематики цілком відповідає сучасному рівню розвитку вікової фізіології і шкільної гігієни.


Головна Медицина Анатомія і вікова фізіологія. Наст >. Анатомія і вікова фізіологія. Авторизируйтеся для можливості перегляду анотації. Вступ Організм людини як цілісна система Рівні організації життя Клітинний рівень організації життя Біохімія клітини Будова клітини Розмноження клітин Органно-тканинний рівень організації життя Типи епітелію Органи, системи та апарати органів Організм як саморегулююча система.


Знання будови тіла людини і пізнання сутності життєвих процесів на різних рівнях організації організму здавна цікавили учених-біологів, філософів та широкі верстви населення. Основними стимулами для розвитку цих знань були практичні потреби життя людей, зокрема потреби медицини. Потрібно було багато століть для того, щоб людство прийшло до сучасного рівня знань у таких галузях науки, як анатомія, фізіологія та гігієна людини.


Анатомія, фізіологія дітей з основами гігієни та фізичної культури.Навчальний посібник. Анатомія, фізіологія дітей з основами гігієни та фізичної культури.Навчальний посібник. Антонюк В.І.


3. Кисельов Ф.С. Анатомія і фізіологія дитини з основами шкільної гігієни. - К.: Радянська школа, 1967. - С.159-166. 4. Старушенко Л.І. Клінічна анатомія і фізіологія людини: Навч. посібник. - к.: УСМП, 2001. - с.77-86. 5. Хрипкова А.Г. Возрастная физиология. – М.: Просвещение, 1978. - С.223-229. Лекція 10. Газообмін у легенях і тканинах. Регуляція дихання. Хвороби дихальної системи та запобігання їм.


3. Кисельов Ф.С. Анатомія і фізіологія дитини з основами шкільної гігієни. - К.: Радянська школа, 1967. - С.159-166. 4. Старушенко Л.І. Клінічна анатомія і фізіологія людини: Навч. посібник. - к.: УСМП, 2001. - с.77-86. 5. Хрипкова А.Г. Возрастная физиология. – М.: Просвещение, 1978. - С.223-229. Лекція 10. Газообмін у легенях і тканинах. Регуляція дихання. Хвороби дихальної системи та запобігання їм.


•2. Значення анатомії, фізіології та гігієни дитячого організму для педагогіки, психології. •3. Коротка історія розвитку анатомії, фізіології та гігієни. •4. Організм людини — єдине ціле. •I.M. Маруненко, є.О. Невєдомськи, II і л'ои/шіім,ч Анатомія і вікова фізіологія з основами шкільної . І/Іііін. •Тема 1. Загальні закономірності росту та розвитку дітей і підлі ї кін. I.M. Маруненко, є.О. Невєдомськи, II і л'ои/шіім,ч Анатомія і вікова фізіологія з основами шкільної . І/Іііін. Тема 1. Загальні закономірності росту та розвитку дітей і підлі ї кін.


Анатомія і фізіологія дітей з основами генетики та основи медичних знань і охорони здоров’я. Для студентів освітнього ступеня бакалавр за спеціальністю 013 Початкова освіта. РОЗРОБНИК: Раковець Оксана Юріївна, викладач анатомії та фізіології. Анатомія, фізіологія і гігієна дітей шкільного віку | Переглядів: 220 | Завантажень: 4 | Додав: Night_rain | Дата: 25.01.2019 | Коментарі (0). Анатомія, фізіологія і гігієна дітей шкільно віку. Для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст» за спеціальністю 013 «Початкова освіта». РОЗРОБНИК: Хомюк Наталія Володимирівна, викладач анато.


ОСОБЛИВОСТІ АНАТОМІЇ ТА ФІЗІОЛОГІЇ ДИТЯЧОГО ОРГАНІЗМУ Загальні закономірності росту та розвитку дітей Надійність біологічних систем" як загальний закон індивідуального розвитку. Природа спадковості Акселерація і ретардація розвитку Будова, функціональний стан та розвиток основних систем організму дітей Розвиток нервової системи у дітей і підлітків Вікові особливості органів чуття Зоровий аналізатор Слухова сенсорна система.


Маруненко І.М. Анатомія і вікова фізіологія з основами шкільної гігієни : курс лекцій для студ. небіологічних спец. вищ. пед. навч. закл./ І.М. Маруненко, Є.О. Неведомська, В.І. Бобрицька. – К. : Професіонал, 2004. 18. Сапин М.Р. Анатомия и физиология человека (с возрастными особенностями детского организма)/М.Р. Сапин, В.И. Сивоглазов. – М. : Изд. центр «Академия», 1999. – 448 с.


Шкільна гігієна - наука про охорону і збереження організму, що росте . Вона вивчає вплив різноманітних факторів навколишнього середовища на дитячий організм, визначає сприятливі умови для його росту і розвитку. Предметом вивчення курсу " Анатомія і фізіологія дитини з основами шкільної гігієни" є вивчення анатомо-фізіологічних особливостей дітей і підлітків у процесі їх індивідуального розвитку. Важливим завданням сучасної загальноосвітньої школи і початкової зокрема, є збереження здоров’я дитини, гармонійний розвиток її розумових і фізичних здібностей.


СИЛАБУС НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ Анатомія, фізіологія дітей з основами генетики та валеології. Освітня програма Спеціальність Галузь знань. Початкова освіта 013 Початкова освіта 01 Освіта. 2. Маруненко І.М., Неведомська Є.О., Бобрицька В.І. Анатомія і вікова фізіологія з основами шкільної гігієни //Курс лекцій. Видавн дім «Професіонал», Київ, 2006. – 480с. 3. Михалевич Р.Ф. Анатомія та фізіологія з основами патології в запитаннях і відповідях //Київ, «Здоров’я», 2001, 175 с. 4. Цимбал Н. М., О.Д. Берегова. Практикум з валеології. – 526 с. 10.Обреимова Н.И., Петрухин А.С. Основы анатомии, физиологии и гигиены. детей и подростков. – М.: Изд. Центр «Академия», 2000.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

звіт з виробничої практики бухгалтера на фермерському господарстві

скачати фіфа 09 українська ліга торрент

пісня – танок « осінні листочки», муз і сл і мараховської