дорога до моєї мами.

Скачать минус песни «Дорога до моєї мами» 224kbps. І плаче дощ, і сипле сніг і дні летять за днями Та найдорожча з всіх доріг - дорога до моєї мами. Матуся зустріча теплом і в мить зникають всі печалі Зігріє під своїм крилом і сили дасть щоб жити далі. Приспів: Я йду до тебе мамо, спішу поміж роками Лечу неначе птиця хоч не міцні ще крильця Я йду до тебе мамо священними стежками Вклонитися низенько тобі моя рідненька. Дорога до моєї мами морозна вже і біла І як матуся, що з роками немов голубка посивіла Весною вквітчана квітками, пшенично-волошкова – літом Дорога до моєї мами ти найдорожча в цілім світі. Приспів 2р.


Скачать. Дорога до моєї мами. Тональность и Темп. Тональность. І плаче дощ, і сипле сніг і дні летять за днями Та найдорожча з всіх доріг - дорога до моєї мами. Матуся зустріча теплом і в мить зникають всі печалі Зігріє під своїм крилом і сили дасть щоб жити далі. Приспів: Я йду до тебе мамо, спішу поміж роками Лечу неначе птиця хоч не міцні ще крильця Я йду до тебе мамо священними стежками Вклонитися низенько тобі моя рідненька. Дорога до моєї мами морозна вже і біла І як матуся, що з роками немов голубка посивіла Весною вквітчана квітками, пшенично-волошкова – літом Дорога до моєї мами ти найдорожча в цілім світі. Приспів 2р. Транскрипция. Добавить. Пох.


Дорога до моєї мами. Слова: Галина Нагорняк. Музика: Ірина Тарнавська. До мого пісенника: 1 2 3. Записи, mp3, ноти. Відео, кліпи 1. Друк. І плаче дощ, і сипле сніг, І дні летять за днями, Та найдорожча всіх доріг - Дорога до моєї мами! Матуся зустріча теплом, І вмить зникають всі печалі, Зігріє під своїм крилом І сили дасть, щоб жити далі! Приспів: Я йду до тебе, мамо, Спішу поміж роками, Лечу неначе птиця, Хоч не міцні ще крильця. Я йду до тебе, мамо, Священними стежками Вклонитися низенько, Тобі моя рідненька! Дорога до моєї мами Морозна вже і біла, І як матуся що з роками, Немов голубка пос.


Ирина Тарнавская (Тарнавська) - Дорога до моєї мами (-) и другие скачать в mp3 и слушать музыку онлайн бесплатно. Ирина Тарнавская (Тарнавська) — Дорога До Моєї Мами (-). Дорога до моєї мами (-) — Ирина Тарнавская (Тарнавська). 4:34.


На этой странице вы можете скачать или прослушать песню «Тарнавская (Тарнавська) Ирина - Дорога До Моєї Мами (Минус)». Для того чтобы скачать песню в MP3, Вам нужно кликнуть по кнопке «Скачать». Для прослушивания песни вам надо нажать на кнопку «Слушать». Тарнавская (Тарнавська) Ирина. Тарнавская (Тарнавська) Ирина. Дорога До Моєї Мами (Минус). Слушать. Скачать.


Приспів: Я йду до тебе мамо, спішу поміж роками Лечу неначе птиця хоч не міцні ще крильця Я йду до тебе мамо священними стежками Вклонитися низенько тобі моя рідненька. Дорога до моєї мами морозна вже і біла І як матуся, що з роками немов голубка посивіла Весною вквітчана квітками, пшенично-волошкова – літом Дорога до моєї мами ти найдорожча в цілім світі. Приспів 2р. Биография Тарнавская (Тарнавська) Ирина.


Ирина Тарнавская (Тарнавська) – Дорога до моєї мами (-). 04:34. Скачать. Еще песни Ирина Тарнавская (Тарнавська): Ирина Тарнавская (Тарнавська) – Дорога до моєї мами (-). 04:34. Невiдомий – Посмішка - Ирина Тарнавская (Тарнавська).


Текст песни. Дорога до моєї мами. І плаче дощ і сипле сніг І дні летять за днями Та найдорожча всіх доріг Дорога до моєї мами Матуся зустріча теплом І вмить зникають всі печалі Зігріє під своїм крилом І сили дасть щоб жити далі. Приспів: Я йду до тебе мамо Спішу поміж роками Лечу неначе птиця Хоч не міцні ще крильця Я йду до тебе мамо Священними стежками Вклонитися низенько Тобі моя рідненька. Програш. Дорога до моєї мами Морозна вже і біла І як матуся що з роками Немов голубка посивіла Весною - вквітчана квітками Пшенично-волошкова - літом Дорога до моєї мами Ти найдорожча в цілім світі. Пере.


Бесплатная загрузка Дорога До Мами Mp3. У нас есть mp3 файлы готов слушать и скачивать . Чтобы начать загрузку вам нужно нажать на [Скачать] кнопка. Мы рекомендуем первую песню под названием Дорога до мами.mp3 с качеством 320 кбит/с.


Дорога до моєї мами. І плаче дощ і сипле сніг І дні летять за днями Та найдорожча всіх доріг Дорога до моєї мами Матуся зустріча теплом І вмить зникають всі печалі Зігріє під своїм крилом І сили дасть щоб жити далі. Приспів: Я йду до тебе мамо Спішу поміж роками Лечу неначе птиця Хоч не міцні ще крильця Я йду до тебе мамо Священними стежками Вклонитися низенько Тобі моя рідненька. Програш. Дорога до моєї мами Морозна вже і біла І як матуся що з роками Немов голубка посивіла Весною - вквітчана квітками Пшенично-волошкова - літом Дорога до моєї мами Ти найдорожча в цілім світі. Еще Люда Карніц.


Дорога до моєї мами морозна вже і біла І як матуся, що з роками немов голубка посивіла Весною вквітчана квітками, пшенично-волошкова – літом Дорога до моєї мами ти найдорожча в цілім світі. 1. 1 kykensis (24.10.2009 17:55) [Матеріал]. Супер. Такі пісні торкаються душі. Дякую. Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.


Приспів: Дорога до матері, довга дорога, Нас грішних веде, як молитва до Бога. Дорога до матері - вічне чекання, Як заповідь перша й надія остання. Під очима в мами павутинь чекання, Час спливає швидко, в двері стука грізно. Не баріться, діти, матінка чекає, Приїжджайте, діти, поки ще не пізно. Приспів.


Песня: Дорога до мами (new). 03:12 Скачать музыку. Исполнитель: Гнатюк Анатолій. Песня: Дорога до мами. 02:54 Скачать музыку. Исполнитель: Люда Карніц. Песня: Дорога до мами. 04:37 Скачать музыку. Исполнитель: Дорога додому - до мами. Песня: скучаю за вами. 03:24 Скачать музыку. Песня: у моєї мами очі наче зорі умоєї мами руки золоті ніжно поцілую квіти подарую бо вона найкраща у житті!!! 02:48 Скачать музыку. Исполнитель: Наталія Май і Зелений вітер. Песня: у моєї мами очі наче зорі умоєї мами руки золоті ніжно поцілую квіти подарую бо вона найкраща у житті!!! 02:48 Скачать музыку. Исполнитель: Сема Семенов.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

скачати фіфа 09 українська ліга торрент

звіт з виробничої практики бухгалтера на фермерському господарстві

пісня – танок « осінні листочки», муз і сл і мараховської