презентації до уроків математики

Найбільший вибір готових шкільних презентації для всіх класів! Усі готові презентації з математики на порталі GDZ4YOU - з нами вчитись дійсно легко, відчуй це! . Однією із небагатьох дисциплін, яка супроводжує школярів від першого дня навчання і до випускного класу, є математика. З часом вона перетворюється у алгебру і геометрію, а матеріал суттєво ускладнюється. Щоб самостійно впоратися з домашнім завданням чи розібратися з складною темою, ми радимо Вам наші готові презентації з математики. Іноді навіть найскладніші приклади стають зрозумілими у структуризованому викладі. З нашими матеріалами Ви зможете вивчати лише необхідно інформацію і не перевантажувати себе зайвими даними.


Презентації до уроків математики 1 клас НУШ. МАТЕМАТИКА | Просмотров:7880 | Загрузок:2102 | Добавил:yrok | Дата:11.09.2018 | Комментарии (0). Дидактична гра "Множення двоцифрових чисел на одноцифрові". МАТЕМАТИКА | Просмотров:1328 | Загрузок:416 | Добавил:yrok | Дата:28.03.2018 | Комментарии (0). Дидактична гра "Ділення багатоцифрових чисел на одноцифрові". Презентація складена у повній відповідності з розробкою уроку, складається з 13 слайдів: базових понять, ілюстрацій, пояснень до них і дидактичних матеріалів. Для вчителів початкових класів. МАТЕМАТИКА | Просмотров:1714 | Загрузок:615 | Добавил:yrok | Дата:02.11.2017 | Комментарии (0).


Конструктор уроку математики. Методичні та нормативні матеріали для вчителя математики. Календарно-тематичне планування уроків математики. Розробки нестандартних уроків математики. Математика 5-6 класи. Алгебра 7-9 класи. Конспекти уроків математики та інформатики + презентації. Уроки математики в 5 класі. Уроки математики в 6 класі. Уроки алгебри у 7 класі. Уроки геометрії в 7 класі. Уроки алгебри у 8 класі. Уроки геометрії у 8 класі. Уроки інформатики в 5 класі.


Історія виникнення чисел. Відео Звичайні дроби Нерівності та їх властивості. Усні вправи. Математичний диктант Степінь з натуральним показником та його означення Властивості степеня з натуральним показником Лінійна функція Квадратні рівняння. Систематизація та узагальнення знань Квадратні рівняння. Теоретичні матеріали Квадратні рівняння. Евристична лекція Тріумф Піфагора. Проект "ЧИ потрібна нам теорема Піфагора?"Дослідження групи науковців. Практичне застосування теореми…


Головна » Матеріали » Презентації ДО Уроків » Математика. У категорії матеріалів: 21 Показано матеріалів: 1-10. Сторінки: 1 2 3 ». Сортувати по: класах. - КЛАС - 1 клас 2 клас 3 клас 4 клас. Категория: МАТЕМАТИКА Просмотров: 1683 Дата: 16.10.2017 Добавил: lani Комментарии (0). Порівняння чисел в межах 7. Подробнее Увеличить. Категория: МАТЕМАТИКА Просмотров: 3176 Дата: 01.09.2017 Добавил: lani Комментарии (0). Вивчаємо цифри. Подробнее Увеличить. Категория: МАТЕМАТИКА Просмотров: 2379 Дата: 12.11.2015 Добавил: lani Комментарии (0). ЧАСТИНИ ВЕЛИЧИН. Подробнее Увеличить. Категория: МАТЕМАТ.


Наочність до уроків математики. Перевір себе. Презентації з математики. Робочі програми. Тести. Учням. Карта сайту. Презентації з математики. Č. Updating.


Розробки уроків |. Математика (Скворцова С.О.) №001 - Досліджуємо форми об’єктів. Очікування: учень вміє розрізняти геометричні фігури, пов’язує їх з предметами, що його оточують, використовує слова над, під, між, угорі, внизу, по центру, попереду, позаду, ліворуч, праворуч при описі їх розташування у просторі. Математика (Лишенко Г.П). Я досліджую світ (Т. Гільберг). Я досліджую світ (Н. Бібік).


Урок математики «Путешествие в волшебный мир сказки». Слайд 2. 19 марта . Презентация по математике "Тренажёр по математике: решение текстовых задач" по программе "Перспективная школа" автор Чуракова, в 3х классах.. конспект урока по математике 2 класс. рабочая программа ппо математике 1 класс . презентации по математике и грамматике для будущих первоклассников.


Видавництво "Ранок" передало "Новій Українській Школі" презентації до 2–4 та 11–17 уроків з математики для пілотування нового Стандарту початкової освіти. Презентації до уроків математики за другим варіантом матеріалів до нового Державного стандарту. Теми статті: батькам, вчителям, директорам, математика, НУШ, пілотні класи, початкова освіта. 28 Вересня 2017.


Методичне об'єднання вчителів математики Ратнівського району. Головна Мій профіль Реєстрація Вихід Форум. Меню сайту. Головна сторінка. Інформація про сайт. Інструктивно-нормативні документи. Календарне планування.


Захоплююча подорож до інших планет.Щоб подорож відбулася, учням необхідно виконати завдання. Приклади, задачі учні розв’язують самостійно, об’єднавшись у групи. Мають можливість перевірити результати. Використання на уроках ІКТ дозволяє вчителю цікаво побудувати урок.. Презентація на урок Математика скачати.


Инфоурок › Математика ›Презентации›"Тиждень математики" Презентація (з досвіду роботи вчителя математики). "Тиждень математики" Презентація (з досвіду роботи вчителя математики). Скачать материал. библиотека материалов. Тиждень математики 25.11.13 – 29.11.13 Звіт вчителя математики Сіянко А.В. Вищетарасівка загальноосвітня школа I-III ступенів. 2 слайд. Описание слайда: Пояснювальна записка Невід'ємною частиною всієї навчально-виховної діяльності школи є позакласна робота з предмету. Вона поглиблює знання, розширює кругозір, розвиває творчі здібності, інтелект.


План конспект уроку та презентація до нього розроблена вчителем математики спеціалізованої школи № 173 Шевченко Валентиною Миколаївною. Презентацію можна викачати з сервера (згори під назвою матеріалу). 5 клас | Переглядів: 19545 | Завантажень: 3723 | Додав: darina | Дата: 2012-08-03 | Коментарі (0). Урок-подорож "Сім чудес України" на тему "Дії з раціональними числами". Презентація до уроку-подорожі "Сім чудес України" на тему "Дії з раціональними числами" підготували Гулієва Ірина Олександрівна та Васильєва Дарина Володимирівна. 6 клас | Переглядів: 18.


Презентації до уроків (1-57) (за підр. О.Гісь, І.Філяк). Сайт ВІДЕО.НОВА ШКОЛА Математика. Письмо цифр та букв Каліграфія Презентація. Колеги, у розділі Каталог статей є чудова добірка розвивальних навчальних ігор та вправ для уроків математики 1, 2, 3, 4 клас . Щоб перейти , вибираєте Каталог статей - Категорія розділу (Математика) (бічна вертикальна панель)-Категорія розділу (1 клас) (бічна вертикальна панель). 403 Forbidden. nginx.


Як можна отримати посібник з математики? І чи можна переглянути літ. читання за Науменко? Відповідь: Відповідь надіслана в особистому повідомленні на Вашу поштову скриньку. чи є у Вас презентації з математики для 4 класу? 0. 4 РІТА (04.01.2017 18:27) [Матеріал].


Презентації до уроків математики за С. Скворцовою. Сайт Відео. Нова школа. Математика. Поурочні розробки для вчителя англійської мови на перше півріччя 1 клас НУШ. Поурочні розробки для вчителя англійської мови на друге півріччя 1 клас НУШ.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

скачати фіфа 09 українська ліга торрент

звіт з виробничої практики бухгалтера на фермерському господарстві

пісня – танок « осінні листочки», муз і сл і мараховської