довідник для абітурієнтів та школярів з історії україни

Довідник має карти до основних періодів історії України. Для зручності користування наприкінці книги вміщено покажчик назв основних подій, постатей, понять і термінів. Свернуть Развернуть. Содержание. ВСТУП ТЕМА 1. Найдавніші часи. Математика. Довідник для абітурієнтів та. Зміст і розміщення матеріалу довідника дозволяє використовувати його як у закладах загальної середньої освіти, так і в школах з поглибленим вивченням математики. Він зручний для підготовки до вступу до університетів та інститутів, а також для студентів педагогічних спеціальностей, які вивчають елементарну математику.


Довідник для абітурієнтів та школярів Історія України. Дитячий світ » Товари для школярів. 50 грн. Договірна. Київ, Святошинський Вчора 15:44. Щедріна I.E. Історія України: Словник-довідник. 7-11 класи. Дитячий світ » Товари для школярів. 60 грн. Київ, Святошинський Вчора 15:20. Довідник Історія України. Дитячий світ » Товари для школярів. 150 грн. Миколаїв, Центральний 17 лют. Історія України довідник+тести Гісем О.В.(сбірник для підготовки ЗНО). Дитячий світ » Товари для школярів. 150 грн. Договірна. Курахове 16 лют. Історія України довідник. довідник історія україни у рубриці Хобі, відпочинок і спорт. Збережіть результати цього пошуку Зберегти результати пошуку Переглянути всі збережені.


Великий довідник школяра - це унікальна збірка, де подано найбільш важливу і потрібну інформацію, яка потрібна школярам - від 5-го по 11 клас. Всі матеріали викладені у зручній для навчання формі, усе, що потрібно, вдало доповнене ілюстраціями. Історія України в Нові часи (друга половина XVIII — початок XX ст.) Національно-визвольний рух на західноукраїнських землях у XIX ст.


Результаты поиска по запросу Довідник для абітурієнтів та школярів Історія України по всей Украине. Сервис поиска объявлений Книги и журналы в Украине. 2. Комплексний посібник для підготовки до ЗНО з історії України - 32 теми з тестами до кожної + корисні додатки в кінці книги Ціна: 60 грн. 3. Довідник з історії України для абітурієнтів Ціна: 60 грн. 60грн. Подробно.


Довідник для абітурієнтів та школярів" містить повний курс з історії України для підготовки до вступу до вищих навчальних закладів. Матерiал посiбника-довiдника викладено згiдно з навчальною програмою загальноосвiтньої середньої школи та програмою з історії України для вступникiв до вищих навчальних закладiв, рекомендованої Мiнiстерством освiти i науки України. Це дає змогу використовувати посібник і під час підготовки учнів загальноосвітніх шкіл до уроків історії України, і до підсумкових державних атестацій, а також до зовнішнього оцінювання та вступних іспитів до вищих навчальних закла.


Посібники та підручники, довідники, аудіокурс та інші допоміжні матеріали з історії України. Онлайн та з можливістю скачати. Все для ЗНО та ДПА. У цьому розділі для вас представлені Посібники та підручники матеріали, які допоможуть вам у підготовці з історії України. На сторінці зібрані найкращі підручники, схеми, таблиці, портрети, зразки архітектури та образотворчого мистецтва. Ви зможете розширити свої знання, структурувати їх. За допомогою довідкової літератури у вас буде можливіть побудувати логічний ланцюг подій та наслідків. Маючи перед собою готові зразки творів образотворчого мистецтва та історичних будівель, не треба шукати по всьому інтернету окремі фрагменти з певної епохи, вони вже зібрані для вас.


Кульчицький С. В. Історія України: Довідник для абітурієнтів та школярів загальноосвітніх навчальних закладів. / С. В. Кульчицький, Ю. А. Мицик, В. С. Власов. - К.: Літера ЛТД, 2009. - 528 с. Коріненко П. С. Історія українського селянства: навч.-метод. посіб. / П. С. Коріненко – Тернопіль : [Вид відділ ТНПУ], 2014. – 296 с.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

скачати фіфа 09 українська ліга торрент

звіт з виробничої практики бухгалтера на фермерському господарстві

пісня – танок « осінні листочки», муз і сл і мараховської