презентацию на тему ссавці занесені до червоної книги україни

Найбільший вибір готових шкільних презентацій! Червона книга України. Ссавці — презентація з географії на порталі GDZ4YOU — з нами вчитись дійсно легко, відчуй це! . Мета: Ознайомитися з багатством тваринного світу, а саме з різноманітністю тварин, які занесені до Червоної книги України. Слайд #3. ХОВРАХ ЄВРОПЕЙСЬКИЙ Дрібний короткохвостий ховрах: довжина тіла — 16,5–22,5 см, хвоста — 4,6–7,4 см. Забарвлення спини сіро-бурувате, нерідко з помітною жовтувато-білими цяточками.


Презентація «Червона книга» знайомить учнів із змістом Червоної книги України, показує основні групи рослин і тварин, що занесені до неї, містить ілюстративний матеріал за категоріями основними категоріями: вразливі, зникаючі та рідкісні види. Розглянуто рослини і тварини Черкащини згідно цих категорій.. Презентація на урок Природознавство скачати.


Тварини занесені до червоної книги України. Червона книга України. Флора і фауна. Червона книга України. Клас ссавці, ряд хижі. 1. Червона книга України. ЧЕРВОНА КНИГА УКРАЇНИ Проект готував Іванцов Владислав. 2. Клас-ссавці Ряд-хижі Зараз єдина популяція налічує не більше 20 особин. Корсак КЛАС-ССАВЦІ РЯД-ХИЖІ ЗАРАЗ ЄДИНА ПОПУЛЯЦІЯ НАЛІЧУЄ НЕ БІЛЬШЕ 20 ОСОБИН. 3. Корсак віддає перевагу цілинним ділянкам. Він майстерно ловить гризунів, рептилій, зайців, молодих бабаків, полюбляє комах і.


Царство:Тварини (Metazoa) Тип:Хордові (Chordata) Клас:Ссавці (Mammalia) Ряд:Рукокрилі (Chiroptera) Родина:Лиликові (Vespertilionidae) Рід:Вечірниця (Nyctalus) Вид:Вечірниця велетенська Вечі́рниця велете́нська або велика (Nyctalus lasiopterus Schreber, 1780) вид кажанів (Chiroptera) родини лиликових (Vespertilionidae). Таксономічна характеристика. Один з 7 видів роду; один з 3 видів роду у фауні України. Поширення. Влітку зустрічається переважно у центр, і сх. районах України, зимує за її межами. Ареал охоплює також зону листяних лісів Центр, та Зх. Європи (до Франції включно); вид трапляється .


Ссавці» скачати(завантажити) онлайн безкоштовно. ГДЗ, підручники, українська та світова література у вільному доступі. Шкільний навчальний портал UA-BOOKS.com.ua. Висновок: Україна має багато гарних, різноманітних та незвичайних тварин. Нажаль, багато видів занесено до Червоної книги України, тож потрібно піклуватися та захищати братів наших менших. Слайд #21. Виконала: учениця 5 – Б класу Яременко Юлія «2014».


1980р. – видано Червону книгу України. Червона книга України містить відомості про рідкісні та зникаючі види тварин і рослин. У цій книзі є різні сторінки: чорні, червоні, жовті, білі, сірі, зелені. Рідкісні рослини і тварини. Їх можна ще побачити, але дуже мало. Завдяки своїй красі та першоцвіту у весняному квітковому карнавалі, підсніжники і проліски користуються величезним попитом у мешканців міст. Сотні тисяч квіток рвуться на продаж. Таке ніким не контрольоване знищення квітів призводить до сумних наслідків. У багатьох місцевостях, де колись підсніжників і пролісків було дуже багато, вони зникають або вже зовсім зникли.


Презентация на тему Рослини і тварини Червоної книги України. Скачать эту презентацию. Cлайд 1. Cлайд 2. У 1980 році було видано Червону книгу України. Рослини і тварини, занесені до Червоної книги, охороняються законом. Cлайд 3. Вони потребують допомоги !


Перша Червона книга Перша Червона книга, присвячена українській флорі та фауні, була видана у 1980 році під назвою «Червона Книга Української РСР». Перше видання Червоної книги України (1980 р.) містило опис 85 видів (підвидів) тварин: 29 — ссавців, 28 — птахів, 6 — плазунів, 4 — земноводних, 18 — комах і 151 вид вищих рослин. Слайд 5. Описание слайда: Після набуття Україною незалежності у видавництві «Українська енциклопедія» було випущене друге видання Червоної книги України: в 1994 році — том «Тваринний світ» (наклад — 2400 примірників), в 1996 році — том «Рослинний світ» (наклад — 5000 при.


до Червоної книги? 3)Що ви дізналися після сьогоднішнього уроку? . Презентация "Водойми України" 4 клас. 7-12-2015, 11:38. Презентация "Красная книга – книга тревоги" 1 класс. 7-12-2015, 11:37. Конспект урока по окружающему миру "Красная книга – книга тревоги" 1. 27-10-2015, 13:42. Красная книга. 10-09-2015, 01:06. Презентация "Природные зоны России.


Посмотреть и скачать бесплатно презентацию по теме "Тварини занесені до червоної книги України". pptCloud.ru — каталог презентаций для детей, школьников (уроков) и студентов. Тварини занесені до червоної книги України. Підготував учень 5-А класу Миколаївської гімназії №4 Веселов Станіслав. Слайд 2. У кожній країні створюється свій список рідкісних і вимираючих тварин. Не стала винятком і Україна. Перша Червона книга України була випущена в 1980 році, всього до неї входив 151 вид вищих рослин і 85 видів і підвидів тварин. Слайд 3. Храпчастий ховрах. Раніше крапчастий ховрах зустрічався на більшій частині території України.


Посмотреть и скачать бесплатно презентацию по теме "Тварини занесені до червоної книги України". pptCloud.ru — каталог презентаций для детей, школьников (уроков) и студентов. Тварини занесені до червоної книги України. Підготував учень 5-А класу Миколаївської гімназії №4 Веселов Станіслав. Слайд 2. У кожній країні створюється свій список рідкісних і вимираючих тварин. Не стала винятком і Україна. Перша Червона книга України була випущена в 1980 році, всього до неї входив 151 вид вищих рослин і 85 видів і підвидів тварин. Слайд 3. Храпчастий ховрах. Раніше крапчастий ховрах зустрічався на більшій частині території України.


Тварини з категорії Ссавці(Mammalia) занесені в Червону книгу України. Ссавці Mammalia. Комахоїдні Рукокрилі Зайцеподібні Гризуни Хижі Ластоногі Китоподібні Парнокопитні Непарнокопитні. Книга є офіційним державним докуменом про сучасний стан видів фауни України, які перебувають під загрозою зникнення, та про заходи щодо їх збереження і науково обґрунтованого відтворення. Кожна стаття супроводжується ілюстрацією та картосхемою поширення виду в Україні. Вміщено також нормативні документи про Червону книгу України та довідкові матеріали.


На жаль, безліч видів тварин в світі знаходяться на межі життя і смерті. Не будемо розбиратися, чому так відбувається і хто в цьому винен (а винна, як правило, людина, і тільки в більш рідкісних випадках - природні фактори стають причиною вимирання). Краще помилуємося, поки ще є можливість: рідкісні тварини занесені до Червоної книги - ТОП-7.


Порівняння видань Червоної книги України різних років. Інформація про рідкісні і зникаючі види тварин, рослин та грибів. +38 095 179-10-14. Замовити CD-диск. Ссавці. Гризуни. Видання 2009 р. Видання 1994 р. Видання 1980 р. - Водяна полівка мала. - Ємуранчик звичайний.


В Україні перше видання Червоної книги здійснене 1980 року. Випуск другого видання Червоної книги України, присвячений рідкісним та зникаючим видам тварин, видано 1994 року, а рослинам і грибам - 1996 року. 5. Червона книга України - основний документ, в якому узагальнено. матеріали про сучасний стан рідкісних і таких, що знаходяться під загрозою зникнення, видів тварин і рослин, на підставі якого розробляються наукові і практичні заходи, спрямовані на їх охорону, відтворення і раціональне використання. Для кожного виду тварин і рослин наведено малюнок і карту-схему поширення, а також відомост.


В України налічується понад 40 000 видів тваринного світу, серед них є і маловідомі. Багато представників фауни занесені до Червоної книги і охороняються у національних заповідниках. Пропонуємо відправитися у подорож , щоб своїми очима побачити вельми незвичайні і досить рідкісні тварини України. Топ 10 тварин занесених до Червоної книги України. 1. Ящірка Зелена. Опис.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

звіт з виробничої практики бухгалтера на фермерському господарстві

скачати фіфа 09 українська ліга торрент

пісня – танок « осінні листочки», муз і сл і мараховської