доктор хаус українською

Доктор Хаус — блискучий фахівець у галузі захворювань нирок (нефрологія) і інфекційних хвороб, але через деякі особливості його характеру його не можна назвати улюбленцем пацієнтів і колег — він. Доктор Хаус — блискучий фахівець у галузі захворювань нирок (нефрологія) і інфекційних хвороб, але через деякі особливості його характеру його не можна назвати улюбленцем пацієнтів і колег — він замкнутий, різкий і цинічний, схильний до мізантропії й бунтарства.


Напевно, неможливо знайти серіал популярніший, ніж «Доктор Хаус», в якому показуються медичні будні клінічної лікарні Прінстон-Плейнсборо в штаті. Напевно, неможливо знайти серіал популярніший, ніж «Доктор Хаус», в якому показуються медичні будні клінічної лікарні Прінстон-Плейнсборо в штаті Нью-Джерсі. Протягом свого існування у серіалу вийшло вісім повних сезонів, які можна подивитися в нашому інтернет-кінотеатрі онлайн.


Детективи, драма, комедії. Жанр серіалу детектив, але розслідують в ньому не детективи, і не вбивства, а діагности намагаються розслідувати причину хвороби. Головний герой досить жорстокий, норовливий, але при цьому лікар якому немає рівних Грегорі Хаус. За професією він інфекціоніст, але улюблене заняття Хауса розгадувати загадки і він робить все можливе що б поставити правильний діагноз.


«До́ктор Ха́ус» (англ. House M.D.) — американський телесеріал про геніального лікаря-діагноста Ґре́ґорі Ха́уса (англ. Gregory House) (Г'ю Лорі англ. James Hugh Calum Laidlaw Laurie) та його команду. Серіал дебютував 16 листопада 2004 року на каналі FOX. Серіал має велику популярність у світі і неодноразово отримував престижні теле-нагороди.


Драма, детектив. Режисер: Грег Яйтанс, Деран Сарафьян, Девід Стрейтон. У ролях: Г'ю Лорі, Роберт Шон Леонард, Ліза Едельштейн та ін. Опис. Головний герой серіалу — Доктор Хаус. Він геніальний діагност, але його манера спілкування з пацієнтами, навпаки, досить незвичайна і навіть неможлива. Він не порушує правил, він їх просто ігнорує. Деколи, його поведінку можна назвати непередбачуваною і дивною. Але, є одне але.


Доктор Хаус. Футурама. Межа. Кримінальне чтиво. Гра престолів. Покидьки. Зникла кімната. Франклін та Беш. Сезон полювання. Мері та Макс. Доктор Хаус — мерзенна особа. Алкоголік і наркоман, він угамовував свою мігрень ЛСД, а коли злізав з вікодину трохи не угробив свого пацієнта. Крім того у нього аддикція до азартних ігор і він користується послугами повій.


Сюжет популярного драматичного телесеріалу «Доктор Хаус» розповідає про діагностичне відділення клініки Прінстон-Плейнсбор, очолюваний безвідповідальним і в той же час геніальним лікарем - доктором Грегорі Хаусом. Хаус володіє дуже складним і неординарним характером, йому чужі більшість людських цінностей, і більше того він їх просто зневажає. Доктор Хаус дотримується одного життєвого принципу, який став для нього якоїсь аксіомою - «Усі брешуть».


Українською, комедія, детектив. Режисер: Грег Яйтанс, Деран Сарафян, Дэвид Стрейтон. У ролях: Г'ю Лорі, Роберт Шон Леонард, Ліза Едельштейн та ін. «Доктор Хаус» - американський телесеріал медичної тематики. Головний герой - лікар Грегорі Хаус, який представлений сильною, непересічною особистістю. Сюжет серіалу охоплює як головного героя, так і його команду молодих лікарів, його колег і друзів.


Драма, детектив. Серіал Доктор Хаус про геніального доктора-діагноста і його команду молодих докторів, які повинні вірно діагностувати хворобу пацієнта і врятувати його життя. Серіал є варіацією досить звичайної схеми «доктор -детектив», але на відміну від інших серіалів, де лікарі, найчастіше, обстежують тіло пацієнта після його смерті, в House M.D. хворий ще в живий, пристає до лікарів і хоче одужати.


У кінострічці геніальний діагност Грегорі Хаус набирає команду молодих докторів, щоб мати можливість правильно визначити діагноз і врятувати пацієнтів. Він працює виключно з важкими випадками, коли лікарі зі стандартним мисленням приходять в глухий кут або ж роблять непоправну помилку, призначаючи.


В одній лікарні працюють невролог Ерік Форман, хірург Роберт Чейз, терапевт Ремі Хадлі і пластичний хірург Кріс Тауб. А очолює їх головний лікар - Грегорі Хаус, фахівець з діагностики різних захворювань. У нього поганий характер - Грегорі саркастичний і вкрай недобродушний по відношенню до.


Шалено популярна медична драма про геніального лікаря-діагноста, який не зважаючи на алкоголізм, наркозалежність та неймовірно складний характер щоденно рятує життя пацієнтів від хвороб, які вкрай важко діагностувати. Серіал однозначно можна назвати «медичним детективом» - кожна нова серія показує.


Дивитися всі серії серіалу Доктор Хаус (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 сезон) (8 сезон) безкоштовно з українським дубляжем. Про що серіал Доктор Хаус (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 сезон): Доктор Грегорі Хаус знайшов своє покликання в житті і став незамінним лікарем у всій лікарні. Йому нальоту вдається встановити діагноз більшості пацієнтів, орієнтуючись лише за їх зовнішнім виглядом. Хворі для нього немов ребус, який він розгадує з властивою йому пристрастю і своєрідним підходом.


Доктор Хаус. House, M.D. 2004 • Зарубежные, Драмы • 16+. 8.8КиноПоиск. На видеосервисе Wink вы можете смотреть все сезоны сериала Доктор Хаус 2004 онлайн в хорошем качестве HD 1080p в русской озвучке и без рекламы.


Детективи, драми. Режисер: Грег Яйтанс. У ролях: Х'ю Лорі, Роберт Шон Леонард, Джессі Спенсер та ін. Доктор Хаус — блискучий фахівець у галузі захворювань нирок (нефрологія) і інфекційних хвороб, але через деякі особливості його характеру його не можна назвати улюбленцем пацієнтів і колег — він замкнутий, різкий і цинічний, схильний до мізантропії й бунтарства.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

звіт з виробничої практики бухгалтера на фермерському господарстві

скачати фіфа 09 українська ліга торрент

пісня – танок « осінні листочки», муз і сл і мараховської