картка довідка заробітної плати

там то и прописана Картка-довідка з заробітної плати 417-КДЗ по старому это обычный лицевой счёт образно говоря. Но как выглядит бланк непонятно и неизвестно. Вот о чём вероятнее всего спрашивает Rita и я. Никто не видел этого бланка или мож кто имеет его в электронке? . Tolik, лига по поиску ничего не выдаёт, а в классификаторе так и написано Картка-довідка з заробітної плати, классификатор 1998 года видать тогда она так называлась, сейчас нигде не встречается. Догори. Tolik.


Накопичувальна картка виробітку і заробітної плати (Типова форма № П-55). Розрахунок з рентної плати за користування надрами для видобування вуглеводневої сировини (Додаток 2-1 до Податкової декларації з рентної плати) (наказ Мінфіну від 07.11.2016 р. № 927, № 545 від 31.05.2017). Розрахунок з рентної плати за користування надрами в цілях, не пов’язаних з видобуванням корисних копалин (Додаток 3 до Податкової декларації з рентної плати) (наказ Мінфіну від 07.11.2016 р. № 927, № 545 від 31.05.2017). Мета. Увійти.


- Місяць Квартал Півроку Рік За подією Інше. Довідка про заробітну плату (грошове забезпечення, винагороду за цивільно-правовим договором) для розрахунку виплат за загальнообов'язковим державним соціальним страхуванням. Скорочена назва: Довідка про заробітну плату. Вид податку: Податок відсутній.


Види постійної заробітної плати. ОТ/ОУ? р о ю ? З о /и /го тЯХ. КАРТКА-ДОВІДКА. Ь7к. Форма №417 Централізована бухгалтерія.


Додаток до Порядку. ДОВІДКА про заробітну плату (грошове забезпечення, винагороду за цивільно-правовим договором) для розрахунку виплат за загальнообов’язковим державним соціальним страхуванням. видана _прізвище, ім’я та по батькові). реєстраційний номер облікової картки платника податку _. Місяці розрахункового періоду (зазначити назву місяців). Заробітна плата (гро-шове забезпечення, винагорода за цивіль-но-правовим догово-ром), на яку нараховано єдиний внесок та/або. страхові внески.


Довідка про заробітну плату для обчислення пенсії [Форма для перегляду] ► електронна бухгалтерська газета «Інтерактивна бухгалтерія» ► величезна база аналітичних статей і відповідей на безліч професійних питань ► цілодобові онлайн-консультації ► база законів, постанов, наказів, роз'яснень органів влади, листів, інших нормативних документів ► Бухгалтерський сервіс «Iнтерактивна бухгалтерія».


Картка-довідка з заробітної плати двостороння. Формат А-4. Матеріал -картон (мінімальна плотність 300 грам/кв.м.) . Назва: Картка-довідка з заробітної плати двостороння для бухгалтерії. Формат А-4. Матеріал -картон (мінімальна плотність 300 грам кв. м.)


Дані про розмір середньої заробітної плати для обчислення пенсії. Обчислення страхового стажу. Інфографіка. Послуги. Е-послуги. Я – пенсіонер. Права та обов’язки. Отримання довідок. Куди звертатися (алгоритм дій). Готуюсь до пенсії (застрахованим особам). Е-послуги. Права та обов’язки. Реєстр застрахованих осіб. Про реєстр.


З метою проведення розрахунку розміру страхових виплат працівникові оформлюють довідку про середню заробітну плату (дохід) (для розрахунку страхових виплат). Основні вимоги до застосування та заповнення даного бланка затверджені Правлінням Фонду соцстраху від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у формі постанови «Про визнання такими, що втратили чинність, деяких пунктів нормативних документів правління Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України» номер тринадцять від двадцять восьмого лютого дві тисячі сьомого ро.


Довідка про заробітну плату (грошове забезпечення, винагороду за цивільно-правовим договором) для розрахунку виплат за загальнообов'язковим державним соціальним страхуванням, довідка про зарплату, довідка про зарплату для органів соцстраху. Порядок надання відомостей для обчислення середньої заробітної плати (доходу, грошового забезпечення) Постанова КМУ від 26.09.2001 № 1266. © zakon.help. Інформаційно-консультаційна платформа.


Довідка надається відповідно до Постанови Кабінету Міністрів № 100 від 08.02.1995 р. "Про затвердження Порядку обчислення середньої заробітної плати". Юридична адреса та фінансові реквізити відповідної установи/організації. № _ "___" _ 20___ р. Довідка про доходи. Видана _. П.І.Б. аспіранта.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

скачати фіфа 09 українська ліга торрент

звіт з виробничої практики бухгалтера на фермерському господарстві

пісня – танок « осінні листочки», муз і сл і мараховської