гурт тік кліп про україну

(19.11.2013)Дивіться новий кліп гурту Тік - Люби ти Україну! Подписывайся на официальный канал М1 на YouTube: www.youtube.com/c.


Про Україну і наших людей! . Про Україну і наших людей! Кадри нового відео гурту «ТІК» «ІсторіЯ» – з концерту у Костянтинівці та поїздок до інших військових частин на передовій. З нами Бог, перемога і Україна! Повернутися назад. Поділися з друзями.


Вінницький гурт «ТІК» вкотре зібрав у Житомирі аншлаг. 400 просмотров. ЖитоМир 🔰 UA. 00:46. Это невероятно. 257 419 просмотров. 03:58. UA - В ефірі Еспресо.TV Віктор Бронюк - лідер гурту "ТІК". RU - В эфире Еспресо.TV Виктор Бронюк - лидер группы "ТИК". Наш сайт - espreso.tv/ Facebook - www.facebook.com/espreso.tv ВКонтакте - vk.com/espresotivi Twitter - twitter.com/EspresoTV •••.


На старті всеукраїнського туру EURODВІЖН кращий святковий гурт України – ТІК – презентував черговий блокбастер – відеокомпроМАТ на новий хіт АЛЬО-НА! – Завдяки зйомкам кліпу АЛЬО-НА! нарешті на дискотеці побував! – сміється лідер гурту ТІК Віктор Бронюк – Нічні денс-двіжухи у клубах – не моє. Навіть за часів бурної молодості я більше любив посиденьки з гітарою у руках, коли у гарній компанії сам собі створюєш музику і атмосферу. Але разом з відомою білявкою – актрисою гумористичного «Дизель Шоу» Яною Глущенко, яка втілила в нашому відео образ відривної офісної феї Альони, дискотека мені сподоб.


19 листопада гурт ТІК випустив кліп на пісню "Люби ти Україну". На своєму сайті в новинах про цю подію музиканти написали: "Ми впевнені, Ви будете трохи здивовані, можливо шоковані, але знаємо точно, байдужими Ви не лишитесь! Ми закликаємо Вас до активного діалогу, нам цікаво почути Ваші думки стосовно побаченого. І звичайно ж, просимо Вас допомогти із поширенням цього відео . 19 листопада гурт ТІК випустив кліп на пісню "Люби ти Україну". На своєму сайті в новинах про цю подію музиканти написали: "Ми впевнені, Ви будете трохи здивовані, можливо шоковані, але знаємо точно, байдужими Ви не лишитесь! Ми закликаємо Вас до активного діалогу, нам цікаво почути Ваші думки стосовно побаченого.


Життєвий і дуже емоційний кліп під назвою Запах війни" для гурту "Тік" зняв герой України - режисер і оператор Ярослав Пілунський, який ще навесні, під час анексії Криму, на собі відчув весь жах полону. Поширити. Інші статті . Всі права захищені діючим законодавством України. Будь-яке порушення прав переслідується в судовому порядку. Будь-яке відтворення інформації з сайту дозволяється лише при дотриманні правил використання матеріалів.


Серед інтернет-користувачів набирає популярність музичний кліп гурту ТІК на пісню Циклони, присвячений президентським виборам в Україні. Всього за п'ять днів гумористичний ролик про НП на виборчій дільниці в одному з сіл країни зібрав понад мільйон переглядів. За сюжетом кліпу, напередодні виборів там стався прорив каналізації, через що доля виборчого процесу лягла на плечі місцевого асенізатора. При цьому як сам кліп, так і композиція, на яку його знято, рясніють різними алюзіями на реальних кандидатів, що претендують на президентську посаду. www.youtube.com/embed/iFafOCWO3qs. &q.


ТіК презентував новий кліп, який не схожий на інші роботи гурту. Віктор Бронюк розповів про нову пісню. Нова пісня гурту ТІК – Злива. Вони називають себе головним святковим гуртом України. Сперечатися важко: там де свято, там і пісні гурту ТІК. Але Віктор Бронюк зі своєю командою здатні не тільки відправити ваші ноги у танок, вони випускають і ліричні пісні. Реклама. Улітку фанатів гурту вразила пісня "Злива". Ніби схожа на ТІК, та, в одно час, аж надто проникливо. Як пояснює сам Бронюк, спочатку це був вірш, який він саме написав. У кліпі хотіли показати вибір між особистим та професійним щастям. Балерина, яка віддає усі сили і час роботі, підходила на роль головної героїні, як ніхто інший.


Кліпи гурту ТіК. Мері [7]. Кліпи групи Мері. Карна [4]. Кліпи гурту Карна. Хорта [8]. Кліпи гурту Хорта. Фіолет [7]. Кліпи гурту Фіолет. Фабула [2]. Кліпи гурту Фабула. Zоряна [4]. Кліпи Зоряни. Мурени [5]. Кліпи гурту Мурени. Torvald [11]. Кліпи Торвальд. Дитячі пісеньки, анімації і мультфільми. Україна [14]. Відео про Україну. Майдан [25]. Відео Майдану 2013-2014. Історія [6]. Відео-історія України. nePROte [24]. Неформальна передача про технології. PlayNews [22]. Ігрові новинки.


Тік - Люби ти Україну! (19.11.2013) Дивіться новий кліп гурту Тік - Люби ти Україну! Подписывайся на официальный канал . 2:49. Підписуйся на канал гурту ТІК: bit.ly/2CnVXqc Офіційне відео гурту ТІК на пісню "Біла хмара, чорно хмара" . 2:57. TIK - Олені (HD).


Всі сцени кліпу знімалися посеред чистого поля під Києвом. За словами Віктора Бронюка, фронтмена "ТІК", мета кліпу - показати те, що відбувається в Україні, але не тільки дивитися, але і брати на себе відповідальність і працювати для України. "Ключовим персонажем, на якому зав'язаний весь сюжет кліпу, є козак. Козак - втілення боротьби і свободи. Він пам'ятає наших предків, прадідів і дідів, бачив як вони боролися і виживали, як віддавали життя за те, щоб сьогодні ми могли сказати - я українець і бути незалежним" - розповідає про задум кліпу лідер "ТІКа".

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

скачати фіфа 09 українська ліга торрент

звіт з виробничої практики бухгалтера на фермерському господарстві

пісня – танок « осінні листочки», муз і сл і мараховської