книгу теплі історії про кохання

Теплі історії про кохання. Слово від упорядника. Кохання — наскрізна тема нашого життя і, відповідно, мистецьких витворів усього людства. Яким воно буває сьогодні? Піднесеним, легковажним, чуттєвим, трагічним, прагматичним, егоїстичним чи жартівливим? Відповідь зрозуміла: найрізноманітнішим. Однак нам захотілося зібрати оповідання, присвячені найсвітлішим, найкращим виявам любові. Єдине, що любила, хоча не зізнавалася на людях, -товстезна книга Шевченкових творів, а тому й вчитися пішла на філолога. От і сьогодні, як завжди, вона стискала в обіймах «Кобзаря». Еге ж, день особливий — сьогодні лекції в універі самого Шевченка.


Анастасія Алексеєнко, Дмитро Безверхній, Євгенія Бучківська. Збірка містить оповідання про кохання різних авторів. Твори сповнені багатьох переживань: є в них і радість, і хвилювання, ніжність і міць, віра й сподівання на краще, тріумф і туга, вдячність і прозріння. Історії змусять і весело посміятися, і замислитися, деякі — зворушать до сліз. Солодкого читання та радості кохання!


Т34 Теплі історії про кохання: Збірка оповідань / За ред. Ю. Шутенко. – К.: Брайт Стар Паблішинг, 2014.— 136 с. ISBN 978-966-2665-33-8. Збірка містить оповідання про кохання різних авторів. Твори сповне-ні багатьох переживань: є в них і радість, і хвилювання, ніжність і міць, віра й сподівання на краще, тріумф і туга, вдячність і прозріння. Історії змусять і весело посміятися, і замислитися, деякі –зворушать до сліз. Со-лодкого читання та радості кохання! . Ця книга не може бути використана повністю або частково в будь-якому вигляді без письмової згоди автора. Літературно-художнє видання. Теплі історії про кохання. Редактор-упорядник Ю. Шутенко Коректор I. Кривошеїна. Верстка та дизайн В. Кириченко.


Теплі історії про кохання читать онлайн. Збірка містить оповідання про кохання різних авторів. Твори сповнені багатьох переживань: є в них і радість, і хвилювання, ніжність і міць, віра й сподівання. Кохання — наскрізна тема нашого життя і, відповідно, мистецьких витворів усього людства. Яким воно буває сьогодні? Піднесеним, легковажним, чуттєвим, трагічним, прагматичним, егоїстичним чи жартівливим? Відповідь зрозуміла: найрізноманітнішим. Однак нам захотілося зібрати оповідання, присвячені найсвітлішим, найкращим виявам любові. На адресу редакції «Теплих історій» надійшло більше трьохсот рукописів, тому обирати було ой як непросто.


4 Теплі історії про кохання. Якщо любите читати солодкі історії,закутавшись. Якщо любите читати солодкі історії,закутавшись в теплу ковдру,прихопивши чашечку какао,тоді ця книга для вас:-) книга складається з коротеньких історій,сповнених затишком,любов'ю та десь навіть і смутком.це книга-відпочинок,книга-релакс. 4. 0. Эта книга давно пылится у меня на полке, время от времени я заставляла себя читать эти коротенькие истории, но теперь с уверенностью вношу ее в список безнадежных для меня книг и отдам ее в библиотеку, возможно кому-то она принесет пользу. Ставлю оценку 1 из 10, возможно только потому что давно насытилась теплыми историями прочитав до этого две книги Гербиш. 3. 0. 0. 0.


Ми здійснюємо доставку книг по Україні та по всьому світу. Теплі історії. Добрими словами можна творити дива. Опис. Збірка містить оповідання про кохання різних авторів. Твори сповнені багатьох переживань: є в них і радість, і хвилювання, ніжність і міць, віра й сподівання на краще, тріумф і туга, вдячність і прозріння. Історії змусять і весело посміятися, і замислитися, деякі – зворушать до сліз. Солодкого читання та радості кохання! Характеристики. ISBN.


Гербіш Надійка (UK). У книжці зібрані короткі оповідання й ліричні замальовки різних авторів, об’єднані теплим настроєм, затишком і позитивом. Автори розповідають про найрізноманітніші дива у житті їхніх персонажів, як от диво пізнання Бога чи диво дружби бізнес-леді з бідним хлопчиком, що збирає пляшки біля смітників; про диво кохання з першого погляду чи трепетної подружньої любові аж до старості; про зцілення серця домашнім затишком, ковтком пахучої кави або прогулянкою улюбленим містом; про найрідніших на світі людей і про те, як бути щасливими.


Тут можно читать бесплатно Теплі історії про дива, коханих і рідних - Гербіш Надійка. Жанр: Разное. Так же Вы можете читать полную версию (весь текст) онлайн без регистрации и SMS на сайте mir-knigi.info (Mir knigi) или прочесть краткое содержание, предисловие (аннотацию), описание и ознакомиться с отзывами (комментариями) о произведении. Все книги на сайте размещаются его пользователями. Приносим свои глубочайшие извинения, если Ваша книга была опубликована без Вашего на то согласия. Напишите нам, и мы в срочном порядке примем меры. Теплі історії про дива, коханих і рідних - Гербіш Надійка краткое содержание.


Теплі історії про кохання.  Оповідання Художня література. Видавництво: Брайт Стар Паблішинг ISBN: 9789662665338 Рік видання: 2014р. Збірка містить оповідання про кохання різних авторів. Твори сповнені багатьох переживань: є в них і радість, і хвилювання, ніжність і міць, віра й сподівання на краще, тріумф і туга, вдячність і прозріння. Історії змусять і весело посміятися, і замислитися, деякі – зворушать до сліз. Солодкого читання та радості кохання! Серія книжок. Теплі історії. 1. 2.


Сторінка книжкової серії "Теплі історії" Видавництво "Брайт Букс". Джмелик - дитячі книги українською мовою. Independent Bookstore. Текстиль для дома. ТМ Прованс - Украина. Textile Company. Видавництво "Брайт Букс". Publisher. Теплі історії. Book. Журнал Кана. Media/News Company. International Center of Non-formal Education. Community Organization. ПероДактиль.


Читать бесплатно Теплі історії про дива, коханих і рідних Надійка Гербіш. 1-я страница. Текст этой книги доступен онлайн: анері молодої письменниці певних ознак неореалізму, як художнього засобу, що передає реальні враження із зовнішнього, виразного боку. Гадаю, саме поетизація об’єктивної реальності – позитив творчості.


Купить книгу Теплі історії про кохання по лучшей цене. Бесплатная доставка от 300 грн. Збірка містить оповідання про кохання різних авторів. Твори сповнені багатьох переживань: є в них і радість, і хвилювання, ніжність і міць, віра й сподівання на краще, тріумф і туга, вдячність і прозріння. Історії змусять і весело посміятися, і замислитися, деякі —зворушать до сліз. Солодкого читання та радості кохання! Видавництво. Брайт Букс.


35 грн.: Книжка в чудовому стані, всі сторінки цілі та неушкоджені. Збірка містить оповідання про кохання різних авторів. Твори сповнені багатьох переживань: є в них і радість, і хвилювання, ніжність і міць . Збірка містить оповідання про кохання різних авторів. Твори сповнені багатьох переживань: є в них і радість, і хвилювання, ніжність і міць, віра й сподівання на краще, тріумф і туга, вдячність і прозріння. Історії змусять і весело посміятися, і замислитися, деякі – зворушать до сліз. Опубліковано з мобільного в 11:07, 7 березня 2021. Перегляди:7.


Книга " Мовою добра. Історії догляду і прощення " К. Вотсон. Одесса. 5.0. Книги, книга В.Набоков «Лолита»,Э.Сигал«История любви». Николаев. 4.9.


Ціна: 60 грн - Продаж Теплі історії про кохання. Фото, детальна інформація і опис товару з можливою доставкою. Безпечні покупки на RIA.com. Оскільки у вас неробочий час, номери телефонів на оголошеннях відсутні. Якщо ви працюєте та готові зараз отримувати дзвінки, налаштуйте робочий графік. ! Оголошення застаріло. Теплі історії про кохання. 60грн. Доставка.


Додати свій відгук або задати питання. Теплі історії про дива, кохання та рідних. Ім'я*. Оцінка*. Ваш відгук*. Відправити. Відправлено. Персональные рекомендации. Гарантуємо адресну доставку замовлень по Україні протягом 1-5 днів, відправляємо книги Новою Поштою в Київ, Дніпро, Запоріжжя, Львів та інші міста. Замовити книгу у нас не складе труднощів, варто тільки вибрати з каталогу цікаве видання з фото і коротким описом і зробити оформлення замовлення по телефону або онлайн. Ми подбаємо, щоб ви отримали книгу якомога швидше. Будьте в курсі! Новини, огляди та акції.


1. Теплі історії про кохання. Збірка містить оповідання про кохання різних авторів. Твори сповнені багатьох переживань: є в них і радість, і хвилювання, ніжність і міць, віра й сподівання на краще, тріумф і туга, вдячність і прозріння. Історії змусять і весело посміятися, і замислитися, деякі – зворушать до сліз. Солодкого читання та радості кохання! Купити книгу.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

скачати фіфа 09 українська ліга торрент

звіт з виробничої практики бухгалтера на фермерському господарстві

пісня – танок « осінні листочки», муз і сл і мараховської