таблиця для курсової

Текст курсової роботи може ілюструватись рисунками, схемами, графіками, діаграмами та таблицями. Курсова робота починається з титульної сторінки за формою, наведеною в додатку А. Це перша сторінка курсової роботи, яку включають до загальної нумерації сторінок, але не нумерують. Далі номер сторінки проставляють у правому нижньому кутку аркуша. За титульною сторінкою наводяться послідовно зміст, вступ, розділи в порядку подання.


Рассмотрим, как оформить таблицы в курсовой работе. Расскажем об общих требованиях ГОСТ к приложениям курсовой работы. Воспользуйтесь нашими примерами, которые мы подготовили в качестве образца.


Для каждого своя индивидуальная нумерация. Например: Табл, 1. Если информация находится внутри раздела, то: Табл. 1.2.3. Где располагать таблицы в курсовой работе?


Очень часто, оценка за исследование ставится исходя из грамотности написания «введения» и «заключения», соблюдения правил оформления документа, и беглого просмотра содержания курсовой, с вычитыванием отдельных глав или даже абзацев.


Курсова робота повинна бути логічно побудованою й мати характер цілісного й завершеного самостійного дослідження. Правила оформлення таблиць. Цифровий матеріал, як правило, оформлюють у вигляді таблиць. Таблицю слід розташовувати безпосередньо після тексту, в якому вона згадується вперше, або на наступній сторінці. На всі таблиці мають бути посилання в тексті курсової роботи.


На всі таблиці курсової роботи повинні бути посилання в тексті, при цьому слово «таблиця» в тексті пишуть скорочено, наприклад: «…в табл. 1.2». У повторних посиланнях на таблиці та ілюстрації треба вказувати скорочено слово «дивись», наприклад: «див. табл. 1.3». Для підтвердження власних аргументів посиланням на авторитетне джерело або для критичного аналізу того чи іншого друкованого твору слід наводити цитати.


Курсова робота виконується з метою закріплення, поглиблення і узагальнення знань, одержаних студентами під час вивчення дисципліни та їх застосування для комплексного вирішення конкретного завдання відповідно до набутих професійних компетентностей. Ó Канцедал Н.А., 2017 Ó Плаксієнко В. Я., 2017 Ó Пономаренко О. Г., 2017 Ó Лега О. В., 2017. ЗМІСТ. 2. Перелік тем і таблиця розподілу тематики наведені нижче.


На всі таблиці мають бути зроблені посилання в тексті курсової роботи. При першому посиланні в тексті пишуть слово “табл.”, при повторних “див. табл.”, після чого вказують номер таблиці (без знака “№”). Наприклад, “Існуючі підходи до класифікації управлінських рішень представлені в табл. 1.3”. Складна таблиця супроводжується стислим аналізом та висновками.


На всі таблиці курсової роботи повинні бути посилання у тексті, при цьому пишуть „в табл. 2" або „див. табл. 2". Якщо таблиця є окремим додатком - посилання на неї здійснюється як на додаток: (додаток 8). Слово „Таблиця" розміщують справа над таблицею. Заголовки граф повинні починатися з великих літер, підзаголовки - з маленьких, якщо вони складають одне речення із заголовком, і з великих, якщо вони є самостійними.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

скачати фіфа 09 українська ліга торрент

звіт з виробничої практики бухгалтера на фермерському господарстві

пісня – танок « осінні листочки», муз і сл і мараховської