зно з української мови та літератури тренувальні тести

Тренувальні тести ЗНО з усіх предметів. Оберіть предмет ЗНО. Українська мова і література. Тематичні тренувальні тести для підготовки до ЗНО з української мови і літератури. Українська мова. Тема 1. Фонетика. Орфоепія.


Українська література ЗНО 2020: комплексне видання для підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання з української літератури 2020 - ТРЕНУВАЛЬНІ ТЕСТИ У ФОРМАТІ ЗНО. Тренувальні тести у форматі ЗНО. Варіант 1. Частина 1. УКРАЇНСЬКА МОВА. Завдання 1-10 мають по чотири варіанти відповіді, серед яких лише один правильний. Виберіть правильний, на Вашу думку, варіант відповіді, позначте його в бланку А згідно з інструкцією.


У нас вы можете пройти все Тести з української мови ЗНО онлайн быстро и бесплатно. Результат получите сразу. Всегда ваш Online Test Pad ). Тестові завдання з української мови та літератури для учнів 10-11 класу. Теми з укр.мови " Орфографія. Синтаксис"Формат ЗНО. 0. Тренувальний тест з української мови для підготовки до ЗНО для учнів 10-11 класів. 7. 2.


Тест ЗНО з Української мови та літератури 2021 року складається із 58-ми завдань, трьох видів: 48 завдання з вибором однієї правильної відповіді з чотирьох чи п'яти варіантів, завдання №1 - №23, 29-33, 34-53 - до кожного тестового завдання надано чотири або п’ять варіантів відповіді, з яких лише один є правильним. Завдання вважається виконаним, якщо учасник вибрав правильну відповідь. Оцінювання 0 або 1 тестовий бал. 9 завдань на встановлення відповідності (логічні пари), завдання №24 - №28, 54-57 - до кожного завдання подано інформацію, позначену цифрами і буквами. Щоб правильно виконати.


ЗНО з української мови і літератури: особливості тесту 2017 року. демонстраційні тести зно. тест базового рівня. тест поглибленого рівня. Власне висловлювання. pidgotovka-do-zno-vlasne-visl_ (1).pdf. Adobe Acrobat Document 12.8 MB. Download. Тести з української літератури. УКР ЛІТ ТЕСТИ.pdf. Adobe Acrobat Document 371.4 KB. Download. Уроки української мови. Підготовка до ЗНО. Uroky_ukrainskoi_movy_Pidhotovka_do_ZNO. Adobe Acrobat Document 2.0 MB. Download. Українська мова та література. ЗНО. Типові тестові завдання.


Фразеологізми. Зарубіжна Література. Байки. Цитати. Завдання в тестовій формі. Підготовка до ЗНО (зовнішнього незалежного оцінювання). Українська мова. Завдання в тестовій формі. Підготовка до ЗНО (зовнішнього незалежного оцінювання). 1. Фонетика. 2. Лексикологія. 11. Службові частини мови та вигук. 12. Загальна морфологія. 13. Словосполучення.


Тренувальні тести розраховані на учнів 10-11 класів. Завдання охоплюють питання з різних тем орфографії, фонетики, морфології, систаксису тощо. Тести можна використовувати в якості контрольних робіт, самостійних робіт або для поточного тренування на уроках української мови. Кожен варіант тесту містить 20 запитань.. Тест на урок Українська мова скачати. Тести можна використовувати в якості контрольних робіт, самостійних робіт або для поточного тренування на уроках української мови. Кожен варіант тесту містить 20 запитань. Перегляд матеріалу. Отримати код. Тест 1. 1. Позначте рядок, у якому всі слова записано за алфавітом: А глибокий, глиняний, глечик, гніздечко


Підготовка учнів до ЗНО з української мови та літератури. Підготовка учнів до олімпіад. Підготовка учнів до участі в конференціях. Підготовка учнів до участі в конкурсах. Публікації учнів під моїм керівництвом. Призери Інтернет-олімпіад. Гурткова робота. Готовність учнів до складання ЗНО з укр. мови та літ. Зв'язок із автором блогу. Ім’я. Електронна пошта *. Повідомлення *. Мій чат. Онлайн-опитування. Лайфхаки з української мови та літератури.


Тести від "Український ерудит". Відеоуроки Ганни Дем'яненко. Експрес-уроки української мови. Мова - ДНК нації. Користувачі, що підписалися. Wikipedia. Ця таблиця - це спроба зібрати та систематизувати інформацію про всі твори української літератури, які є в програмі ЗНО-2016. Але ще . Ілюстрації до творів ЗНО. Спробуйте за ілюстрацією "впізнати" літературний твір. Грати можна як одному, так і з друзями. Інтерактивні вправи з української мови (морфологія). Самостійні частини мови (пазл) Службові частини мови. Вигук (пазл) Відміни іменників (класифікація) Рід незмінюваних іменників (под. Як легко запам'ятати віршові розміри. Джерело: promovu.in.ua/metre/.


Інтерактивний додаток з української літератури, який допоможе вам краще засвоїти відповідності між письменниками та їх псевдонімами. Рекомендуємо пройти після створення таблички й для закріплення знань, коли повторюватимете усю програму ЗНО. 5. learningapps.org. Ще один додаток, який знадобиться вам при підготовці до ЗНО з української літератури. Встановіть відповідність між цитатою та літературним героєм – це один із найпопулярніших тестів на ЗНО. Єдиний недолік цього тренажера з української літератури – не всі твори і персонажі стосуються чинної програми. Але повправлятись у знанні українськ.


Потренуватися складати ЗНО - це завжди гарна ідея! Саме тому ми зібрали для тебе тестові зошити минулих років з української мови та літератури на одній сторінці. Чому це важливо? Практика з тестовими зошитами ЗНО минулих років - це своєрідне пробне ЗНО в себе вдома. Для ефективної роботи з цими тестами бажано роздрукувати зошит і вимкнути телефон. Так твій мозок навчиться швидко зосереджуватися на завданнях, ти зможеш заглибитися в атмосферу тестування, зрозуміти структуру зошита і знайти свій ритм роботи. Інакше кажучи, чим більше повних тестів ти виконаєш, тим менше будеш хвилюватися на ЗНО..

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

скачати фіфа 09 українська ліга торрент

звіт з виробничої практики бухгалтера на фермерському господарстві

пісня – танок « осінні листочки», муз і сл і мараховської