презинтацію з художньої культури на темухудожня культура і світ людини

Найбільший вибір готових шкільних презентацій! Художня культура і світ людини — презентація з будь-якого предмету на порталі GDZ4YOU — з нами вчитись дійсно легко, відчуй це! . Центральною фігурою культури є людина, бо культура світ людини. Культура - це розвиток духовно-практичних здібностей і потенцій людини та їх втілення в індивідуальному розвитку людей. Через включення людини у світ культури, змістом якої є сама людина у всьому багатстві її здібностей, потреб і форм існування, реалізується як самовизначення особистості, так і її розвиток. Які ж основні пункти цього культивування? Питання складне, тому що ці опорні пункти по своєму конкретному змісту своєрідні в залежності від історичних умов. Слайд #5.


Художня культура та світ людини Художні напрями та стилі. - презентация. Презентация была опубликована 3 года назад пользователемгалина Боднарчук. Получить код презентации. Скачать бесплатно презентацию на тему "Художня культура та світ людини Художні напрями та стилі." в формате .ppt (PowerPoint). Похожие презентации. Підготовка до контрольної роботи Теми: Архітектура, скульптура, живопис, графіка, музична культура ХХ століття. Мистецтво у культурі минулого та сучасності.


Художня культура і світ людини Художня культура як засіб самопізнання і творчої самореалізації особистості. Мета: дати уявлення про особливості взаємодії художньої культури і світу людини; на прикладах художніх творів показати, як відображається світ людини в мистецтві; сформувати уявлення учнів про вплив мистецтва на емоційну сферу людини, його роль у формуванні духовності людини, формуванні цінностей; спонукати школярів до міркувань, роздумів, вчинків, висловлювань своїх вражень, вчити аргументувати власну позицію щодо явищ художньої культури; розвивати здатність учнів до самостійної пошукової. діяльності у царині художньої культури, формувати самоосвітню компетентність.


Бібліотека Художня культура Інші матеріали. Про матеріал. Презентація з художньої культури для 11-го класу по темі "Місце художньої культури Індії у світі" за підручником Л.В. Климової. Місце художньої культури Індії у світі. Номер слайду 2. Номер слайду 3. Основні релігії: Найбільш поширеними релігіями серед населення Індії за переписом 2011 року є індуїзм (79,8 %) та іслам (14,2 %). Численними є також християни (2,3 %), сикхи (1,7 %), буддисти (0,7 %) та джайністи (0,4 %). Номер слайду 4. Олімп індуїзму символізує трійця: Брахма, Вішну, Шива, які представляли космічні сили творення, збереження й знищення.


Презентация на тему Художня культура до уроку з культури. Художня культура. Завантажити презентацію. Презентація по слайдам: Слайд 1. Художня культура 10 клас Підготував Нікіфорчук Дмитро. Слайд 2. « Українське мистецтво за козацько-гетьманської доби ». Слайд 3. Архітектурні споруди Миколаївський собор в Ніжині Домініканський костел у Львові Барокова вигадливість часто поєднується з рисами, властивими для більш ранніх споруд: чіткість, ясність та врівноваженість форм. На відміну від західноєвропейських зразків відсутня урочиста зверхність та помпезність. Слайд 4. Скульптура Й.Гізель Фрагмент іконостаса.


Презентация на тему ПОЛІХУДОЖНІЙ ОБРАЗ СВІТУ до уроку з культури. ПОЛІХУДОЖНІЙ ОБРАЗ СВІТУ Автор: Н.І.Овіннікова, вчитель художньої культури СЗШ №119 Деснянського району. Слайд 2. Поліхудожній образ світу – це дійсність, відображена в сукупності різних видів мистецтва. Слайд 3. “Архітектура-це кам’яна філософія”. Слайд 4. “Живопис-це мистецтво спілкування з душею через очі”. Слайд 5. “Музика -посередниця між життям розуму і життям почуттів”. Слайд 6. “Кіно - мистецтво ока, що бачить світ”. Слайд 7. “Театр-це така кафедра, з якої можна сказати світу багато доброго”. Слайд 8.


Огляд основних напрямів художньої культури. Презентация на заданную тему содержит 85 слайдов. Для просмотра воспользуйтесь проигрывателем, если материал оказался полезным для Вас - поделитесь им с друзьями с помощью социальных кнопок и добавьте наш сайт презентаций в закладки! Презентации» Искусство» Художня культура. Огляд основних напрямів художньої культури. Слайды и текст этой презентации. Слайд 1. Описание слайда: Художня культура ХVІІ-ХХ ст. Слайд 2. Описание слайда: Огляд основних напрямів художньої культури: класицизм бароко рококо романтизм реалізм імпресіонізм модернізм. Слайд 3. Опи.


Культура і людина в сучасному світі. Культура – специфічний спосіб існування людини в природі. Людина – єдиний носій свідомості, котрий досяг ступеня думки. Чим гармонійніша взаємодія людини і природи, тим якісніше її життя з точки зору культурного розвитку. Прилучаючись до культури, людина стає людиною. В мові за поняттям «культурна людина» закріпився зміст, який має на увазі дотримання людиною зводу правил, норм, соціальних установок, які визначають її поведінку в с суспільстві. Це добровільне визначення тих меж, які встановлені суспільством. У суспільстві повинні бути ідеали, вони не можуть.


Художня культура. 9 клас. Розділ І. Мистецтво в просторі культури Тема 1. Види і мова мистецтва. Види мистецтва та специфіка їх художньо-образної мови. Мистецтво - основа художньої культури. Світ людини й образ світу в мистецьких шедеврах. Марченко Н.М., вчитель мистецьких дисциплін Іванківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2. <<ЗАВАНТАЖИТИ>>. Види і мова мистецтва. Штика Л.М., учитель художньої культури Фастівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. <<ЗАВАНТАЖИТИ>>. Тема 2. Візуальні мистецтва. Живопис. Жанри живопису. Ткач Леся Петрівна, вчитель української мови та літератури, художньої куль.


Size: 79.72 Kb.; Тема: Художня культура І світ людини. Відображення емоцій І почуттів, думок І мрій людини у цінностях художньої культури. Художня культура як засіб самопізнання І самореалізації особистості. Як змінюється людина від спілкування з мистецтвом? Як відбувається самопізнання людини під впливом мистецтва? ІV. Повідомлення теми уроку. План. 1. Вплив діяльності людини на вияв емоцій і почуттів. 2. Відображення емоцій, почуттів, думок, мрій людини у цінностях культури. 3. Самопізнання людини за допомогою художньої культури. 4. Самореалізація особистості в художній культурі. V. Вивчення нового матеріалу.


Инфоурок › ИЗО, МХК ›Презентации›Презентація на тему: « Мистецтво фотографії» (Художня культура. 9 клас). Презентація на тему: « Мистецтво фотографії» (Художня культура. 9 клас). Скачать материал. Презентацію підготувала: Неб’янська Тетяна Віталіївна, вчитель світової літератури та художньої культури Шполянського НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2-ліцей» Шполянської районної ради. 2 слайд. Описание слайда


Презентация на тему: Художня культура України. Скачать эту презентацию. Получить код Наши баннеры. 1 из 31. Презентация на тему: Художня культура України. Скачать эту презентацию. № слайда 1. Описание слайда: № слайда 2. Описание слайда: № слайда 3.


Презентация на тему: Художня культура України. Скачать эту презентацию. Получить код Наши баннеры. 1 из 31. Презентация на тему: Художня культура України. Скачать эту презентацию. № слайда 1. Описание слайда: № слайда 2. Описание слайда: № слайда 3.


Історичні обставини розвитку української художньої культури У перший період, особливо з другого десятиріччя XX ст. , яскраво позначаються новітні тенденції в розвитку української культури, яка, спираючись на фундамент класичних надбань XIX ст. прагне до новаторства і європеїзації. У творчості І. Франка, Л. Українки, М. Коцюбинського, О. Кобилянської, В. Винниченка очевидне прагнення йти в руслі провідних надбань європейського новаторства. Національно-культурне відродження І. Франка, нова генерація За словами прагнула "цілком модерним європейським способом зобразити своєрідність життя укра.


Огляд основних напрямів художньої культури, предмет презентации: МХК. Этот материал содержит 85 слайдов. Красочные слайды и илюстрации помогут Вам заинтересовать свою аудиторию. Естетичну цінність для цієї культури має лише непересічне, непідвладне часові. Класичний образ тяжіє до зразка, він є торжеством розуму і порядку над хаосом На межі ХVІІІ-ХІХ ст. склався неокласицизм, виразно раціоналістичний. Головна ідея – необхідність підкорення приватних індивідуальних інтересів інтересам держави, суспільства, політичного або релігійного руху. провідні теми картин - утвердження повнокровного людського буття, мінливий світ людської душі картини ніби випромінюють світло і радість. Слайд 54. Текст слайда


Презентація з художньої культури для 11-го класу по темі "Місце художньої культури Індії у світі" за підручником Л.В. Климової. Академічний рівень.Допоможе. maddy культури. Презентация на тему Видатні люди з різними фізичними вадами до уроку з культури. ÐлÑга СалабÑда Рамки. З Днем Архітекора! 🏗 Архітектура - це частина нашого життя, частина нашої культури і спадщина, яку ми залишимо дітям. З Днем архітектора друзі, нехай же всі будівлі, що оточують вас, будуть прекрасні! Профайн Україна Цікаво!


Тема: Культура і людина в сучасному світі. Відображення емоцій і почуттів, думок і мрій людини у цінностях художньої культури. Художня культура як засіб само пізнання і творчої самореалізації особистості. Художня культура – одна із спеціалізованих сфер культури, що функціонально вирішує завдання інтелектуально - чуттєвого відображення буття в художніх образах, а також різноманітних аспектів забезпечення цієї діяльності. Художня культура – складне багатошарове явище, вона об’єднує: − усі види мистецтва; − сам процес художньої творчості; − систему заходів зі створення, збереження і розповсюдження художніх цінностей; − виховання творчих кадрів і глядацької аудиторії. 3. Бесіда: «Мистецтво – діяльність людини».


УКРАЇНСЬКА ХУДОЖНЯ КУЛЬТУРА (10 клас) ЗАРУБІЖНА ХУДОЖНЯ КУЛЬТУРА (11 клас). 1. Взаємозв’язок художніх цінностей і внутрішнього духовного світу людини. відбувається шляхом діалогу культур: ―суспільне - особистісне‖, ―минуле -. сучасне‖, ―національне - загальнолюдське‖. Тема 3. Художня культура Північного Причорномор’я --античне коріння нашого народу Зразки архітектури, скульптури, монументального живопису, декоративного мистецтва Ольвії, Пантікапею, Херсонесу, Феодосії. Культурні зв’язки греків-переселенців з давніми слов’янами, скіфами й іншими народами.


В презентації розкрито внесок українців у світову культуру від часів Київської Русі до ХХІ століття. зокрема, в галузі архітектури, літератури, науки та техніки, пісенного та кіномистецтва, живопису. Матеріал можна використовувати при вивченні відповідних тем з історії, під час підготовки до ЗНО з історії України, у виховній роботі.. Презентація на урок Історія України скачати.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

скачати фіфа 09 українська ліга торрент

звіт з виробничої практики бухгалтера на фермерському господарстві

пісня – танок « осінні листочки», муз і сл і мараховської