реферат на тему класифікація локальних комп'ютерних мереж на українському

ЛОКАЛЬНI КОМП'ЮТЕРНI МЕРЕЖI Ethernet. В даний час з вiдносно невеликих комп’ютерних мереж зi швидкiстю передачi до 10 Мбiт/с найбiльш поширеною є Ethernet. Ця мережа призначена для об’єднання робочих станцiй рiзних установ (банкiв, офiсiв i т.п.) в локальну мережу. Мережа характеризується низькою вартiстю, простотою наладки та експлуатацiї. Щоб розрiзнити мережi на базi кабелiв цих типiв, в першому випадку говорять про мережу товста Ethernet , а в другому – тонка Ethernet . В якостi магiстрального кабеля в системi 10BASE5 використовується кабель RG-11 . Для системи 10BASE2 найчастiше використовують кабель RG-58A/U .


Локальна мережу створюється для раціонального використання комп'ютерного устаткування й ефективнішої роботи співробітників. Нині важко уявити фірму і навіть квартиру, де за наявності хоча б відразу двох комп'ютерів не були б з'єднані до мережі. Мережа дозволяє пересилати файл з одного машини в іншу, зберігати спільний архів (зазвичай, комп'ютери нерівноцінні, і в котрогось із них дискове простір більше) і робити роздруківки. Схожі реферати: Реферат на тему: Люминисценция. Класифікація процесів люмінесценції та його перебіг. Флюоресценция. Вимушене випромінювання й. Реферат на тему: Магістраль з використанням симетричного кабелю. Варіант № 5 Магістраль з допомогою симетричного кабелю.


Локальна комп'ютерна мережа - це сукупність комп'ютерів, з'єднаних лініями зв'язку, яка забезпечує користувачам мережі потенційну можливість спільного використання ресурсів всіх комп'ютерів. З іншого боку, простіше кажучи, комп'ютерна мережа - це сукупність комп'ютерів і різних пристроїв, що забезпечують інформаційний обмін між комп'ютерами в мережі без використання яких-небудь проміжних носіїв інформації. Реферат на тему: Класифікація комп'ютерних мереж. Реферат на тему: Призначення і види комп'ютерних мереж. Український реферат переглянуто разів: | Коментарів до українського реферату: 0. Наверх Зворотнiй зв'язок.


Важливою характеристикою локальних комп'ютерних мереж є швидкість передачі даних по мережі, яка залежить від кількох факторів: • ефективності мережевих адаптерів; • продуктивності додаткових мережевих пристроїв: концентратора - пристрої, що з'єднує комп'ютери в мережі; повторювача - пристрою, що дозволяє уникнути загасання сигналу при дуже великій довжині кабелю; маршрутизатора, який використовується для організації великих локальних мереж, та ін . Локальна комп'ютерна мережа являє собою сукупність серверів і робочих станцій. Обробка даних в комп'ютерних мережах розподілена зазвичай між двома об'єктами: клієнтом і сервером. Клієнт - задача, робоча станція або користувач комп'ютерної мережі.


Презентація на тему: Класифікація локальних комп’ютерних мереж, функції і основні характеристики. Завантажити презентацію. Отримати код. Мета: Поглибити знання учнів про комп’ютерні мережі; Дати уявлення що до функції комп’ютерних мереж; Ознайомити з основними характеристиками комп’ютерних мереж; Ознайомити з видами класифікацій комп’ютерних мереж; Тема: Класифікація локальних комп’ютерних мереж, функції і основні характеристики. Слайд 2.


Комп’ютерні мережі класифікуються за такими ознаками: Розглянемо класифікацію докладніше. Штучні мережі(псевдомережі) дають змогу зв’язувати комп’ютери разом через послідовні або рівнобіжні порти і не потребують додаткових пристроїв. Основна вада – низька швидкість передачі даних і можливість з’єднання тільки двох комп’ютерів. Локальні мережі можуть мати будь-яку структуру, але найчастіше комп’ютери в локальній мережі пов’язані єдиним високошвидкісним каналом передачі даних. В якості каналу може використовуватися, зокрема, коаксіальний або оптичний кабель. Регіональні (міські) мережі(MAN – Metropolitan Area Network) поєднують користувачів міста, області, невеликих країн.


В наш час життя без компьютерів майже неможливо Компьютери необхідні вдома, на виробництві, в банковській справі, в кіно-індустрії і ще багато-багато де Зараз не можна навіть уявити життя без компьютерів Вони відкрили якісно новий етап в житті і розвитку людської цивілізації Проте інформацію, яка міститься на одному комп’ютері, досить важко, особливо при великих об’ємах інформації, перенести на інших інший комп’ютер для подальшої роботи Ці труднощі значно знижували продуктивність праці на комп’ютері, але вони майже повністю відпали з появою комп’ютерних мереж Комп’ютерні мережі відкрили зовсі..


Принципи побудови та класифікація локальних комп’ютерних мереж. Тип работы: Реферат. Предмет: Информатика, ВТ, телекоммуникации. Язык: украинский. Тип файла: doc (Microsoft Word). Размер файла: 236 Кб (в zip архиве - 33 Кб ). Добавлена: 04.03.2015. Тема: Принципи та механізми функціонування нервової системи людини. Основні принципи діяльності нервової системи. Предмет/Тип: Безопасность жизнедеятельности (Реферат). Тема: Мета завдання функція та принципи ревізії та її види. Предмет/Тип: Авиация и космонавтика (Реферат). Тема: Лізинг. Сутність, природа та потенціал, принципи та організаційні форми.


В. Гетьмана. Реферат. на тему: В«Комп'ютерні мережіВ». План. 1. Поняття и призначення комп'ютерних мереж .. 3. 1.1 Процес передачі даніх в комп'ютерній Мережі 3. 1.2 апаратно реалізація передавання даніх. 4. 1.3 Класифікація комп'ютерних мереж .. 4. 1.3 Класифікація комп'ютерних мереж. В залежності від принципу Побудова Мережі розрізняють локальні та глобальні Мережі. Локальні Мережі прізначені для Використання в межах одного приміщення чи однієї організації. Глобальні ж Мережі створюються для з'єднання комп'ютерів, Що розташовані на значний відстанях один від одного. Локальні Мережі поділяються на однорангові та багаторангові. В однорангових мереж ВСІ Користувачі мают однакові права.


Класифікація комп'ютерних мереж. На сьогоднішній день відомі і досить поширені такі види конфігураційного зв'язку між окремими робочими станціями локальних обчислювальних мереж, що іменуються топологією мережі: топологія мережі з єдиною шиною (bus network); кільцева топологія мережі (ring network)


Поняття, сутність, призначення і класифікація комп’ютерних мереж, особливості передачі даних в них. Загальна характеристика локальних комп’ютерних мереж. Етапи формування та структура мережі Інтернет, а також рекомендації щодо збереження інформації у ній. Комп’ютерні мережі. Створення облікової інформації користувачів в мережі Windows NT утилітою User Manager для локального комп'ютера і User Manager for Domains для всіх комп'ютерів домену. Локальні, глобальні і спеціальні групи користувачів. Керування профілями користувачів. реферат, добавлен 11.03.2010. 12. Проект локальної мережі в житловому будинку. Роль комп’ютерів в мережі.


Комп’ютерна мережа (КМ) являє собою систему розподіленої обробки інформації, що складає як мінімум із двох комп’ютерів, взаємодіючих між собою за допомогою спеціальних засобів зв’язку. Для класифікації комп’ютерних мереж використовуються різні ознаки, вибір яких полягає в тім, щоб виділити з існуючого різноманіття такі, які дозволили б забезпечити даній класифікаційній схемі такі обов’язкові якості . Глобальні мережі відрізняються від локальних тем, що розраховані на необмежене число абонентів і використовують, як правило, не занадто якісні канали зв’язку й порівняно низьку швидкість передачі, а механізм керування обміном у них у принципі не може бути гарантовано швидким.


Класифікація комп’ютерних мереж, вимоги до мереж. Характеристики мереж. Комп’ютерна мережа –система розподіленого опрацювання інформації, що складається, як мінімум із двох комп’ютерів, які взаємодіють між собою за допомогою засобів зв’язку. Засоби зв’язкузабезпечують надійну передачу інформації між комп’ютерами мережі. Основними функціями комп’ютерів, що входять до складу комп’ютерної мережі, є: § організація доступу до мережі. § керування передачею інформації. § надання обчислювальних ресурсів і послуг абонентам мережі. При розгляді комп’ютерних мереж широко використовуються поняття: клієнт .


Комп'ютерна мережа. Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії. Загальною практикою є розподілення великих локальних мереж на робочі групи. Малі локальні мережі (10-20 робочих місць) можуть утворювати єдину робочу групу. Кампусні мережі типово об'єднають декілька локальних мереж і територіально охоплюють декілька міських кварталів, або навіть територію невеликого міста. В доповнення теми слід зазначити спеціальні випадки, коли вказані типи мереж можуть бути скомбіновані. Наприклад, глобальна мережа може надавати середовище для створення корпоративних мереж, що об'єднують дуже віддалені вузли.


Работа по теме: ІСТУ_ПОСІБНИК. Глава: 13. Локальні комп’ютерні мережі. ВУЗ: ДонНУЭТ. Класифікація локальних комп’ютерних мереж. Локальна комп’ютерна мережа являє собою систему розподіленої обробки iнформацiї, яка складається як мiнiмум з двох комп’ютерів, що взаємодіють мiж собою при допомозi спецiальних засобiв зв’язку. Комп’ютери, що входять до складу мережi, виконують наступні функції: органiзацiя доступу до мережi


Реферат на тему: Комп’ютерні мережі – локальні та глобальні Для підвищення ефективності використання комп'ютерної техніки в різних галузях людської діяльності комп'ютери об'єднують в мережі. Користувачі комп'ютерів, які об'єднанні в мережу, можуть передавати один одному повідомлення, спільно використовувати дані, програми, пристрої (наприклад принтери), що значно підвищує зручність і ефективність колективної праці. Название: Комп ютерні мережі локальні та глобальні. Вид работы: реферат. Рубрика: Коммуникации и связь. Размер файла: 47,59 Kb. Скачать файл: referat.me-169349.docx. Краткое описание работы: Реферат на тему: Комп’ютерні мережі.


Українські рефератиучбові матеріали на українській мові. RefBaza.com.ua пропонує студентам та абітурієнтам найбільшу базу з рефератів! Також ви можете ділитися своїми рефератами для поповнення бази. Список рефератів розділу Комп'ютерні мережі. Реферат на тему: Локальні обчислювальні мережі. Операційна система NetWare фірми Novell. Реферат на тему: Межкультурная комунікація в електронної середовищі і вишукування інформацією Інтернету.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

скачати фіфа 09 українська ліга торрент

звіт з виробничої практики бухгалтера на фермерському господарстві

пісня – танок « осінні листочки», муз і сл і мараховської