довідник з технології хлібопекарського виробництва

Автор: Дробот В. И. Год издания 2005. Формат: PDF. Размер: 58,3 МБ. Язык: Украинский. Страниц: 365. Обложка отсутствует. Качество: Отсканированные страницы. Описание: Учебник предназначен для студентов спеціальности "Технология хлеба, кондитерских, макаронных изделий", а также других специальностей, что обучаются в направлении "пищевая технология и инженерия". В учебнике дано описание химического состава, технологических свойств сырья, что используется хлебопекарном производстве.


Підручник «Технологія хлібопекарського виробництва» має за мету сприяти підготовці таких спеціалістів. Зміст підручника відповідає програмі дисципліни «Технологія хлібопекарського виробництва». Матеріал його базується на знаннях, що одержали студенти при вивченні дисциплін природничого, загаль-ноінжереного та інших циклів. У підручнику розглянуто хімічний склад і технологічні властивості сировини, що.


Технологія хлібопекарського виробництва. Дробот В.И. Скачать книгу бесплатно (pdf, 58.34 Mb) | Читать «Технологія хлібопекарського виробництва». Популярные книги за неделю: #1. Г.С.Гендин. Высококачественные ламповые усилители звуковой частоты (МРБ-1235, 2000, djvu). 4.47 Mb. #2.


курс лекцій з предмета «ТЕХНОЛОГІЯ. ХЛІБОПЕКАРСЬКОГО ВИРОБНИЦТВА». для учнів спеціальності "Пекар" 2 розряд. СХВАЛЕНО на засіданні між циклової. План 1. Історія розвитку виробництва хліба 2. Розвиток хлібопекарської промисловості України 3. Загальна характеристика хлібобулочних виробів 4. Принципова схема технології приготування хлібобулочних виробів. 1.1 Історія розвитку виробництва хліба. Хліб є одним з найвидатніших відкриттів в історії людства.


Технологія хлібопекарського виробництва (Дробот В.И.) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63. 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126.


Описание Довідник з технології хлібопекарського виробництва. У довіднику розглянуто вимоги до якості сировини, висвітлено питання її взаємозаміни, підготовки до виробництва, викладено традиційні та прискорені способи виробництва, хлібобулочних і бубличних виробів, простих і здобних сухарів. Подано розрахунки виробничих рецептур, виходу виробів, технологічного плану виробництва. Наведено методи контролю сировини, технологічного процесу та якості готової продукції згідно з діючими нормативним документами. Представлено питання мікробіологічного забезпечення виробництва, санітарно-гігієнічні вимог.


Технологія хлібопекарського виробництва методичні вказівки. до виконання курсового проекту цеху для виробництва сухарних і бубличних виробів. для студентів спеціальності 05.18.01 «Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів». денної і заочної форми навчання. Схвалено на засіданні кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Протокол № Від 2015р. Київ НУХТ 2015. Методичні рекомендації до виконання курсового проекту цеху для виробництва сухарних і бубличних виробів для студентів спеціальності 05.18.01 денної та заочної форм навчання /Укл. В..


Довідник з технології хлібопекарського виробництва. Вид документа: Книга Рік видання: 1998 Місце видання: К. Видавництво: Руслана Автор: Дробот В.І. Авторський знак: Д75 Вид автора: персона Мова: Українська Обсяг: 416с. Шифр: 664.66 (035) УДК: 664.66 (035) ISBN: 966-95276-0-0.


Кожен з цих етапів включає низку технологічних операцій, що забезпечують виготов¬лення виробів. Послідовність і сутність основних технологічних операцій представлені на функціональній схемі хлібопекарського виробництва. Зберігання і підготовка сировини до виробництва. Борошно зберігають у ємкостях (силосах) або мішках. Перед подачею на виробництво при необхідності окремі партії змішують для покращання хлібопекарських властивостей, просіюють через сита для відокремлення сторонніх домішок і пропускають через пристрій для видалення металомагнітних домішок. Сіль зберігають у мішках або насипом в о.


Технологія хлібопекарського виробництва. 1. Способи виробництва і асортимент печеного хліба. Хліб - найважливіший продукт харчування. Його випікають з борошна, дріжджів, солі, води та додаткової сировини. Продукт містить значну кількість білків, вуглеводів, головним чином у вигляді крохмалю. Велика та енергетична цінність хліба. Особливість його як продукту харчування - відсутність неїстівної частини. Застосовують два основних способи виробництва хлібних та інших виробів з борошна: приготування прісних продуктів, для яких характерна відсутність бродіння в проміжному продукті (тесті), і приготу.


2. Ауерман Л.Я. Технологія хлібопекарського виробництва / Л. Я. Ауерман; під общ.ред.Л.І. Пучкової. - СПб.: Професія, 2002. - 414 с. 3. Бігунів А.А. Метрологічне забезпечення виробництва харчової продукції. Довідник. - СПб: МП «Видавець», 1992. - 287 с. 4. ВНТП 02-92 «Норми технологічного проектування підприємств хлібопекарської промисловості». 16. Довідник «Сировина хлібопекарського виробництва», том 1. Москва, ДержНДІХП, 2008. - 272 с. 17. Умовні позначення і основні технічні характеристики устаткування хлібопекарського виробництва. Методичний посібник з обладнання хлібопекарського виробництва. ФГТУ СПО СПЕК, м. Сафоново. 18. Хлібобулочні вироби.


1. Дробот В.І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва / В.І. 1. Дробот В.І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва / В.І. Дробот. – Київ: “Руслана”, 1998. 2. Дробот В.І. Технологія хлібопекарського виробництва “Логос” / В.І. Дробот. – Київ, 2002. – 365 с. 10.Технологія та технохімічний контроль галузі. Метод. вказівки до виконання курсового проекту для студ. спец. 5. 091714 «Виробництва хліба кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» ден. та заоч. форм навч. – К.: НУХТ, 2009. – 47 с.


Реферат Технологія хлібопекарського виробництва. Страница 1 из 3 | Следующая страница. План. 1. Характеристика підприємства. 2. Характеристика продукту. Біологічний об'єкт. 3.Сирье і добавки. 4. Технологія отримання продукту. 5. Біохімічний і санітарно – гігієнічний контроль. 6. Вторинне сировину та її переробка. 7. Техніка безпеки. Укладання. Література. 1. Характеристика підприємства. Підприємство ВАТ «Знак хліба» перебувають розслідування щодо адресою місто Саратов вулиця Чернишевського 90. Форма власності відкрите товариство (ВАТ).


Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві. (задачник). За редакцією чл.-кор. НААН України, д-ра техн. наук, професора В.І. Дробот. Рекомендовано Міністерством освіти і науки України як навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів, що навчаються за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія». УДК 664.6(07) ББК 36.83.73. Д 75. Призначений для студентів вищих навчальних закладів зі спеціальності «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентра-тів» та широкого кола інженерно-технічних працівників хлібопекарської промисловості. УДК 664.6(07) ББК 36.83.73. ISBN 978-966-351-319-5.


Відправити відгук. Технологія хлібопекарського виробництва. 400грн. Автор: Дробот В.І. Приділена увага виготовленню хлібних виробів в умовах пекарень. Розглянуті технологічні заходи і харчові добавки, що сприяють покращенню якості хлібних виробів. Висвітлені питання харчової цінності хлібних виробів і шляхи надання їм функціональних властивостей. Розглянуті актуальні проблеми хлібопекарської промисловості України.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

скачати фіфа 09 українська ліга торрент

звіт з виробничої практики бухгалтера на фермерському господарстві

пісня – танок « осінні листочки», муз і сл і мараховської