опис кімнатної квітки бегонія реферат

Tam.com.ua > Кімнатні рослини > Кімнатний квітка бегонія: види бегонії, догляд і розмноження в домашніх умовах, необхідна вологість повітря. Кімнатний квітка бегонія: види бегонії, догляд і розмноження в домашніх умовах, необхідна вологість повітря. Червень 23, 2017Червень 12, 2017 рослина. Бегонія: догляд і розмноження в домашніх умовах. Бегонія – прекрасна рослина, її застосовують для прикраси садів, парків, скверів, люблять її вирощувати і в домашніх умовах. Ця квітка належить до численного сімейства бегонієвих. Даний рід налічує 900 видів, що зустрічаються в дикій природі, і близько .


Бегонія кімнатна - види та догляд за нею в домашніх умовах, поливання та правильне пересадження, проблеми які виникають із бегонією. Отже для початку почнемо. Бегонія кімнатна відноситься до сімейства бегонієвих. Культура налічує більше тисячі сортів і гібридів. Серед них є як великі, так і крихітні, чагарникові, ампельні, трав’янисті, сланкі і кучеряві рослини. Всі бегонії мають ряд загальних ознак: наявність чоловічих і жіночих квіток, зазвичай групове розташування квіток, м’ясисті і асиметричні стебла, часто плямисті листя. Все різноманіття сортів і видів бегоній ділиться на чотири групи: кущові, декоративно-листові, красиво-квітучі і бульбові. Бегонію найчастіше вражає борошниста роса і сіра гниль.


Зміст. Освітлення і температурний режим. Полив і підживлення. Грунт і розмноження. Можливі труднощі. Бегонія – одне з улюблених кімнатних рослин багатьох квітникарів-любителів. Цінують їх за красу і рясне цвітіння. При правильному догляді вони цвітуть з весни по грудень, наповнюючи інтер’єр яскравими і неповторними фарбами. Зміст: Освітлення і температурний режим. Полив і підживлення. Грунт і розмноження. Можливі труднощі. Освітлення і температурний режим. Бегонія воліє яскраве розсіяне світло, але не переносить прямих сонячних променів. Тому на літній час її краще визначити на підвіконня вікн.


Бегонія- багаторічна, трав'яниста рослина, з дуже гарними білими, рожевими, червоними квітами із родини бегонієвих. На сьогоднішній день налічується 2 тисячі гібридних видів бегонії, які ростуть в тропіках і субтропіках Південно-Східної Азії, Африки. У природних умовах розміри бегонії вражають, від 5-12 см і аж до 2 метрів висоти, росте вона в щілинах скель, на коренях старих дерев. Кімнатні бегонії є різних видів. декоративно – листяні (begonia rex : Merry Christmas, Silver Queen, Yuletide, Her Majesty та інші B. metallica, B.masoniana, B. maculata(плямиста), які мають різноманітні кольори листків і форми (B. semperflorens, B. fuchsioides, B. haageana, B. serrati petala). декоративно – квітучі (B.


Бегонії. Бегонія. Сімейство бегонієвих. Існує багато видів бегоній і всі вони по-своєму прекрасні. Серед бегоній є як декоративнолисткових, так і декоративноцветущие види. Бегонії це красиві кімнатні рослини з соковитими листям, що мають кілька кособокий форму. На квітконіжках є як чоловічі, так і жіночі квітки. У жіночих квіток над пелюстками утворюється тригранна насіннєва коробочка. Бегонії декоративно-квітучі: Цінуються за красу і щедрість своїх квіток. До цієї групи відносяться в основному бульбові бегонії з махровими і не махровими квітками найрізноманітнішого забарвлення. Одноколірні Sugar Candi (блідо-рожева), Gold Plate (жовта), Guardsman (червона) і Diana Wynward (біла).


Особливою красою і популярністю користується невибаглива рослина — бегонія кімнатна. Мало кого ця квітка може залишити байдужим. Як правильно вирощувати і доглядати за кімнатної бегонією, які існують популярні види кімнатній бегонії, як підготувати грунт і правильно пересадити бегонію, можна дізнатися, ознайомившись із цим текстом.Сімейство Бегониевых включає в себе понад 800 видів рослин, батьківщиною яких є.


Содержание. Доклад цветок Бегония 3 класс. Цветок Бегония. Популярные темы сообщений. Комнатное растение бегония. К семейству бегониевые относится более тысячи различных видов растений, составляющих три большие группы: Все виды и сорта бегонии условно подразделяют на красивоцветущие и декоративнолиственные: Бегония. Ботаническое описание. К какому семейству относится? Строение растения. Корни. Листья. Цветы. Плоды. Родина Бегонии. Легенды про цветок и интересные факты. Виды и сорта цветка. Бегония клубневая. Бегония вечноцветущая. Бегония Элатиор. Уход за растением и необходимые условия выращи.


Бегонію імператорську знають, мабуть, більшість любителів кімнатних квітів. І не просто знають, а дуже цінують за її стійкість, невибагливість і привабливий зовнішній вигляд. Бегонія імператорська прекрасно себе почуває в умовах будинку і здатна прикрасити собою будь-який інтер’єр. Давайте трохи ближче познайомимося з цієї тропічної красунею. Зміст. Опис кімнатної рослини. Оптимальні умови для вирощування вдома. Місце розташування і освітлення. Температурний режим. Вологість повітря. Догляд в домашніх умовах. Підгодівля. Особливості поливу. Як правильно обрізати і пересаджувати. Способи розмно.


Бегонія давно відома всім шанувальникам та поціновувачам квітучих кімнатних рослин, як дивовижна культура з пишним цвітінням, здатна відмінно виростати і в саду, і на підвіконні в квартирі. Всі різновиди бегонії – а їх відомо близько 1000 — гарна по-своєму, і селекціонери постійно виводять все нові і нові їх сорти. Наша стаття допоможе розібратися в тому,.


Бегония (лат. Begonia) – однолетнее или многолетнее растение, относящееся к отделу цветковые, классу двудольные, порядку тыквоцветные, семейству бегониевые, роду бегония. Бегония получила свое название в честь Мишеля Бегона, губернатора Гаити, организатора и спонсора научных исследований флоры Антильских остров в 1687 году. Бегония растет различными способами: в виде ползущих по земле трав, высоких прямостоящих кустов или полукустарников. Хорошо развитая корневая система бегонии бывает разветвленной, мочковатой или клубневой. Бегония, имеющая корень в виде клубней, может выращиваться не только.


1. Ботанічний опис. Квітка бегонії. Серед бегоній зустрічаються однорічні та багаторічні трави, чагарники (зрідка лазять) або напівчагарники з повзучим або бульбоподібний потовщеним кореневищем, іноді з бульбою. Бегонія - одне з найпопулярніших декоративно-квітучих і декоративно-листяних рослин. В квітникарстві бегонії з однаковим успіхом використовуються у відкритому і захищеному грунті. Більшість бегоній використовуються як декоративно-листяні і квітучі рослини для озеленення житлових приміщень при створенні композицій і в якості одиночних кімнатних рослин. декоративноцветущие горшкові бегонії; декоратівноліственниє кімнатні бегонії; декоративноцветущие кімнатні бегонії.


Всілякі сорти бегоній поповнили ряди декоративних рослин близько 200 років тому і з цього часу завоювали серця рослинників по всьому світу. Одним з найбільш поширених представників виду вважається бегонія королівська (рекс). Ця квітка відрізняється яскравим і неповторним видом, а також досить екзотичним поєднанням відтінків. У цій статті докладно розглянемо, що собою являє ця рослина, а також з'ясуємо.


Бего́нія (Begonia) — рід тропічних рослин родини бегонієвих. Багато- і однорічні трав'янисті рослини, півкущі і кущі з кососерцевидним, часто красиво забарвленим, часто асиметричним листям і одностатевими квітками. Квітки різноманітної форми, кольору й розміру. Понад 120 видів використовуються в декоративному садівництві, більше десятка дуже популярні в кімнатному квітництві. Кількість гібридів і сортів налічує понад тисячу. Плід — коробочка, насіння дуже дрібне.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

скачати фіфа 09 українська ліга торрент

звіт з виробничої практики бухгалтера на фермерському господарстві

пісня – танок « осінні листочки», муз і сл і мараховської