звіт про витрати паливо,теплоенергії та електроенергії про державну статистику

З В І Т ПРО РЕЗУЛЬТАТИ ВИКОРИСТАННЯ ПАЛИВА, ТЕПЛОЕНЕРГІЇ ТА ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ за 20____ рік. Подають: Терміни подання. № 11-мтп. юридичні особи, відокремлені підрозділи юридичних осіб усіх видів економічної діяльності, у яких середньодобові витрати умовного палива становлять 2 т і вище, або теплоенергії 15 Гкал і вище, або з приєднаною електричною потужністю 100 кВт і вище - органу державної статистики за місцем здійснення діяльності не пізніше 28 лютого. Разом виробниче споживання палива 9100 х х х. Витрати палива як сировини і на непаливні потреби 9150 х х х. у тому числі як сировини 9151. Комунально-побутове споживання палива 9200 х х х.


ЗВІТ ПРО РЕЗУЛЬТАТИ ВИКОРИСТАННЯ ПАЛИВА, ТЕПЛОЕНЕРГІЇ ТА ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ за січень - _ 200 _____ року. Подають: Термін подання Форма № 11-МТП. ЗАТВЕРДЖЕНО наказом Державного комітету статистики України 27.08.2002 N 317. Піврічна. Поштова. У графi 4 записуються витрати палива, теплоенергiї i електроенергiї на всю вироблену продукцiю (виконану роботу) у звiтному перiодi, якi розраховуються шляхом множення фактично виробленої кiлькостi продукцiї (роботи) за звiтний перiод (графа 1) на фактичнi питомi витрати палива i енергiї за вiдповiдний перiод минулого року (графа 2), подiлене на 1000.


зі звіту за 2013 р. Форма затверджена наказом Дерстату від 05.09.2013 р. № 268. скачати у форматі ексель, excel. № 4-мтп (річна) Звіт про залишки та використання енергетичних матеріалів і продуктів перероблення нафти (Дійсний з: 01.01.2017). Read more. Share. Статистика енергетики Лютий 4, 2017. № 4-мтп (місячна) “Звіт про залишки та використання енергетичних матеріалів і продуктів перероблення нафти” (зі звіту за січень 2017 р.) (Дійсний з: 01.01.2017). Read more. Share.


Фактичні витрати палива, теплоенергії та електроенергії на вироблену продукцію; фактичні питомі витрати палива, теплоенергії та електроенергії на виробництво одиниці продукції; витрати окремих видів палива на виробництво одиниці продукції; утворення і використання вторинних горючих і вторинних теплових ресурсів. Роз’яснення щодо заповнення форм державного статистичного спостереження № 11-мтп "Звіт про результати використання палива, теплоенергії та електроенергії" від 05.12.2013 № 18.1-12/35. Класифікації. Класифікація видів економічної діяльності (КВЕД).


1. Затвердити форми державних статистичних спостережень зі статистики енергетики та діяльності бірж, що додаються, та ввести їх у дію, починаючи зі звіту за 2013 рік: № 4-мтп (річна) "Звіт про залишки та використання енергетичних матеріалів і продуктів перероблення нафти"; № 11-мтп (річна) "Звіт про результати використання палива, теплоенергії та електроенергії" . робіт", № 11-ер (річна) "Звіт про витрати палива, теплоенергії та електроенергії", № 1-біржа (квартальна) "Звіт про діяльність біржі", затверджені наказом Держкомстату від 05 вересня 2011 року № 222 "Про затвердження форм державних статистичних спостережень зі статистики товарних ринків".


Бланк форми Звіту про використання та запаси палива затверджений Наказом Держстату України від 31.08.2016. № 134 "Про затвердження форм державних статистичних спостережень зі статистики енергетики". Конфіденційність статистичної інформації забезпечується статтею 21 Закону України "Про державну статистику". Порушення порядку подання або використання даних державних статистичних спостережень тягне за собою відповідальність, яка встановлена статтею 186-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Пов'язані роз'яснення


Звіт про витрати палива, теплоенергії та електроенергії (№ 11-ер) (річна) [Форма для перегляду] ► електронна бухгалтерська газета «Інтерактивна бухгалтерія» ► величезна база аналітичних статей і відповідей на безліч професійних питань ► цілодобові онлайн-консультації ► база законів, постанов, наказів, роз'яснень органів влади, листів, інших нормативних документів ► Бухгалтерський сервіс «Iнтерактивна бухгалтерія».


Графа 4 вміщує витрати палива, теплоенергії та електроенергії на всю вироблену продукцію (виконану роботу) у звітному році за фактичними питомими витратами попереднього року (добуток фактично виробленої продукції за звітний рік (графа 1) на фактичні питомі витрати палива й енергії за минулий рік (графа 2) і поділений на 1000). Графа 6 відображає витрати торфу неагломерованого паливного. Графа 7 уміщує дані про витрати брикетів, котунів та подібних видів твердого палива з вугілля кам’яного та бурого. Графі 8 відображає загальні витрати коксу та напівкоксу з вугілля кам’яного, коксу газового. Графа 10 вміщує дані щодо витрат нафти сирої, у т.ч. нафти, одержаної з мінералів бітумінозних.


2. Державне статистичне спостереження. 3. Конфіденційність статистичної інформації забезпечується статтею 21 Закону України "Про державну статистику". 5. Порушення порядку подання або використання даних державних статистичних спостережень тягне за собою відповідальність, яка встановлена статтею 1863 Кодексу України про адміністративні правопорушення. 6. звіт про витрати палива, теплоенергії та електроенергії. 7. за 20__ рік. 8. Подають: Терміни подання.


Державне статистичне спостереження. Конфіденційність статистичної інформації забезпечується ст. 21 Закону України "Про державну статистику". Порушення порядку подання або використання даних державних статистичних спостережень тягне за собою вiдповiдальнiсть, яка встановлена статтею 186 3 Кодексу України про адмiнiстративнi правопорушення. Звiт про результати використання Палива, теплоенергiї та електроенергiї. за. 2015. рік. Подають . Iнше виробниче споживання Разом виробниче споживання палива Витрати палива, як сировини i на непаливнi потреби. у тому числi, як сировини Комунально-побутове споживання палива Усього витрачено палива (рядки 9100+9150+9200). Г. 9010 9100.


Державне статистичне спостереження. Конфіденційність статистичної інформації забезпечується статтею 21 Закону України "Про державну статистику". Порушення порядку подання або використання даних державних статистичних спостережень тягне за собою відповідальність, яка встановлена статтею 1863 Кодексу України про адміністративні правопорушення. антрацит Вугілля буре, т Торф неагломерований паливний, т Брикети, котуни та подібні види твердого палива з вугілля кам’яного, т Брикети, котуни та подібні види твердого палива з вугілля бурого, т Брикети, котуни подібних видів палива з торфу, т Кокс та напівкокс з вугілля кам’яного; кокс газовий, т (рядок 170 ≥ рядка 171).


– ф.№11-мтп (річна) ”Звіт про результати використання палива, теплоенергії та електроенергії” – подають юридичні особи, відокремлені підрозділи юридичних осіб усіх видів економічної діяльності, у яких середньодобові витрати умовного палива становлять 2 т і вище, або теплоенергії 15 Гкал і вище, або з приєднаною електричною потужністю 100 кВт і вище. – ф.№11-ер (річна) ”Звіт про витрати палива, теплоенергії та електро-енергії” – подають юридичні особи, відокремлені підрозділи юридичних осіб усіх видів економічної діяльності, у яких середньодобові витрати умовного палива менше 2.


К.: Державна служба статистики України, 2013. — 78 с. Бюлетень Результати використання палива, теплоенергії та електроенергії за 2012 рік підготовлений за даними форм річних державних статистичних спостережень № 11-мтп Про результати використання палива, теплоенергії та електроенергії, № 11-мтп (паливо) Фактичні витрати палива на виробництво окремих видів продукції і робіт, № 11-мтп (вер) Утворення та використання вторинних енергетичних ресурсів та форми № 11-ер Про витрати палива, теплоенергії та електроенергії.


К.: Державна служба статистики України, 2013. — 78 с. Бюлетень Результати використання палива, теплоенергії та електроенергії за 2012 рік підготовлений за даними форм річних державних статистичних спостережень № 11-мтп Про результати використання палива, теплоенергії та електроенергії, № 11-мтп (паливо) Фактичні витрати палива на виробництво окремих видів продукції і робіт, № 11-мтп (вер) Утворення та використання вторинних енергетичних ресурсів та форми № 11-ер Про витрати палива, теплоенергії та електроенергії.


- " - Питомі витрати умовного палива на виробництво 1 Гкал теплоенергії (ряд. 32 х 1000 : (ряд. 17 - ряд. Державне статистичне спостереження. Конфіденційність статистичної інформації забезпечується статтею 21 Закону України "Про державну статистику". Порушення порядку подання або використання даних державних статистичних спостережень тягне за собою відповідальність, яка встановлена статтею 1863 Кодексу України про адміністративні правопорушення. ЗВІТ. ПРО ВІДПУСК ПРИРОДНОГО (ЗРІДЖЕНОГО) ГАЗУ ЗА ____ рік.


Держкомстат затвердив нові форми державних статистичних спостережень зі структурної статистики і зі статистики товарних ринків, та визнав такими, що втратили чинність, документи-попередники: накази Держкомстату від 20.07.09 р. № 276 та від 06.08.09 р. № 301 аналогічного напрямку відповідно втрачають чинність з 01.01.11 р. — частково, а з 01.02.2011 р. та з 01.04.2011 р. відповідно — повністю. Звіт про результати використання палива, теплоенергії та електроенергії». № 11-ер (піврічна) «. Звіт про витрати палива, теплоенергії та електроенергії». № 1-біржа (квартальна) «. Звіт про діяльність біржі».


органи державної статистики. Державна служба статистики АР Крим Вінницька область Волинська область . У січні 2013р. було проведене анкетне опитування респондентів, які звітували за формами державних статистичних спостережень № 4-мтп «Звіт про залишки і використання енергетичних матеріалів та продуктів перероблення нафти» (річна), № 11-мтп «Звіт про результати використання палива, теплоенергії та електроенергії» (річна), № 11-ер «Звіт про витрати палива, теплоенергії та електроенергії» (річна), з метою вивчення.


До нормативних витрат електроенергії на виробництво, транспортування і постачання теплової енергії не входять витрати на будівництво і капітальний ремонт будинків і споруд, монтаж, пуск і налагодження нового технологічного обладнання, науково-дослідні та експериментальні роботи. Витрати електроенергії на ці потреби розраховують окремо. При розрахунку нормативних витрат електроенергії ТП не враховують витрати електроенергії, пов'язані з відхиленнями від прийнятої технології, режимів роботи та з іншими нераціональними витратами (Порядок, 2009). Таблиця 5.6– Види нормативних витрат електроен.


Окремо вирізняють витрати теплоенергії та електроенергії, урахованої в розрахунках енергомісткості продукції. Якщо на підприємстві на виробництво продукції паливо не витрачається, а витрачаються теплоенергія й електроенергія, то показуються витрати тільки теплоенергії та електроенергії. Витрати палива на кожен вид продукції та в цілому по підприємству наводяться в тоннах умовного палива, теплоенергії — у гігакалоріях, електроенергії — у тисячах кіловат-годин.


_ к – дані не оприлюднюються з метою забезпечення виконання вимог Закону України "Про державну статистику" щодо конфіденційності статистичної інформації. Використання теплоенергії та електроенергії за основними видами економічної діяльності у 2019 році1. Теплоенергія, Гкал. Електроенергія, тис. кВт.год. обсяг використання теплоенергії -. усього. витрати на виробництво продукції (виконання робіт). обсяг використання електроенергії -. усього. витрати на виробництво продукції (виконання робіт). Усього. 763238,7.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

скачати фіфа 09 українська ліга торрент

звіт з виробничої практики бухгалтера на фермерському господарстві

пісня – танок « осінні листочки», муз і сл і мараховської