значення продуктів органічної хімії презентацию в формате пдф

Значення продуктів органічної хімії. Завантажити презентацію. Презентація по слайдам: Слайд 1. Значення продуктів органічної хімії. Слайд 2. Запитання Чим відрізняються фізичні властивості речовин, що належать до одного гомологічного ряду? Наведіть приклади. Які речовини утворюються в результаті гідролізу в організмі людини: а) жири; б) вуглеводи; в) білки? . Подумайте й обґрунтуйте екологічну доцільність і небезпеку використання синтетичних і штучних органічних речовин. Слайд 3. Завдання 1. Напишіть рівняння реакцій за схемою на прикладі конкретної сполуки: Алкани → галогенозаміщений алкан → спирт → карбонова кислота → галогенозаміщена карбонова кислота → амінокислота → дипептид.


Органічна хімія . Готовые презентации в PowerPoint для детей,учащихся школ и вузов, а также для учителей и преподавателей доступны для скачивания. Все презентации разделены на категории для удобства поиска и навигации. Презентация содержит 9 слайдов. Презентации для любого класса можно скачать бесплатно. Если материал и наш сайт презентаций Вам понравились – поделитесь им с друзьями с помощью социальных кнопок и добавьте в закладки в своем браузере. Слайды и текст этой презентации. Слайд 1.


1) встановлення залежності властивостей органічних сполук від їх будови, 2) вивчення фізичних і хімічних властивостей органічних сполук, зокрема практично цінних властивостей, з метою використання цих сполук у різних галузях господарства, фізичних хімічних властивостей 3) вивчення нових типів і механізмів органічних реакцій, розвиток методів синтетичної органічної хімії. механізмів органічних реакцій синтетичної органічної хімії.


презентація органічні речовини. Презентація на урок Хімія скачати. Висновок: Органічні речовини – комплекс сполук вуглецю з іншими елементами, що виникли прямо або непрямо з живої речовини або продуктів їх життєдіяльності; присутні в атмосфері, поверхневих і підземних водах, осадах, ґрунтах і гірських породах. Природні органічні речовини Природні Р.о. знаходяться в твердому (вугілля, сланці, тверді бітуми), рідкому (нафта, рідкі бітуми) і газоподібному (пароподібному) стані (газ і газоконденсат).


Оксигеновмісні органічні сполуки. Вступ до Органічної Хімії. Лекція № 6. 3. Спирти. Спиртами називаються похідні вуглеводнів, що містять групу або декілька груп -ОН, яка називається гідроксильною групою, або гідроксилом. В залежності від кількості. гідроксильних груп у молекулі відрізняють одно-, дво-, три- і багато-атомні спирти. одноатомний спирт.


Презентація до уроку хімії 10 клас на тему: "Роль органічної хімії у розв’язуванні сировинної, енергетичної, продовольчої проблеми, у створенні нових матеріалів". Перегляд файлу. Попередній слайд 1 / 11 Наступний слайд. Зміст слайдів. РОЛЬ ОРГАНІЧНОЇ ХІМІЇ В РОЗВ'ЯЗАННІ ЕНЕРГЕТИЧНОЇ ПРОБЛЕМИНезважаючи на те, що нині набуває розвитку атомна енергетика й потужною є гідроенергетика, кам'яне вугілля, продукти переробки нафти та природний газ займають у світовій енергетиці перші позиції. Сира нафта не використовується, а от продукти її переробки є пальним: бензин — для двигунів багатьох автомобілів; гас — реактивних і дизельних двигунів; мазут — паливо теплових електростанцій, заводів, кораблів тощо.


Инфоурок › Химия ›Презентации›Презентация на тему "Органическая химия". Презентация на тему "Органическая химия". Скачать материал. библиотека материалов. Добавить в избранное. 1 / 36. Рейтинг материала: 5,0 (голосов: 1). Описание презентации по отдельным слайдам: 1 слайд. Описание слайда: Общие представления об органических веществах Введение в органическую химию. 2 слайд. Описание слайда . Органическая химия – это наука о способах получения, строении, свойствах и применении соединений углерода. состав строение свойства применение. 11 слайд. Описание слайда


Органические вещества" презентация к уроку по химии (10 класс) на тему. Опубликовано 14.01.2013 - 23:47 - Свинцова Елена Дмитриевна. понятие органической химии, история возникновения, основные особенности органических веществ. Скачать: Вложение. Презентация к уроку химии 9 класса "Предмет органической химии. Теория химического строения органических веществ" составлена к учебнику О.С.Габриеляна. Презентация содержит эпиграф, проверку эмоционал. Предмет органической химии. Органические вещества. Предмет органической химии. Органические вещества.. Презентация "Окислительно-восстановительные реакции в органической химии". Выступление на вебинаре.


Про значення сучасної хімії для людини та її практичної діяльності нема чого й говорити, її роль у житті суспільства звичайно велика. У наш час без розвитку хімії неможливий розвиток паливноенергетичного комплексу, металургії, транспорту, зв'язку, будівництва, електроніки, сфери побуту тощо. 3. Хіміки-органіки в співдружності з медиками, мікробіологами та фармацевтами змогли не тільки встановити будову багатьох природних сполук, що використовуються в медицині, але й синтезувати деякі з них. Поряд з цим хіміки пішли по шляху створення сполук, які, хоча і відрізняються від природних, мають аналогічну, а часто і більш ефективну, дію.


Презентация на тему Органическая химия к уроку по химии. Органическая химия – химия углеводородов и их производных. Углеводороды (УВ) – простейшие органические вещества, молекулы которых состоят из атомов только двух элементов: С и Н (СН4, С4Н10). Производные УВ – продукты замещения атомов «Н» в молекулах УВ на другие атомы или группы атомов. № слайда 4. Описание слайда: № слайда 5. Описание слайда: Гомологический ряд – ряд веществ, расположеных в пордке возрастания молекулярной массы, имеющих сходно строение, свойства и отличающиеся друг от друга на одну или несколько групп СН2 Гомологи – сходное строение и свойства, отличающиеся на одну или нескол.


Головна » Файли » Презентації для середньої та старшої школи » Презентації до уроків хімії. Презентація: Вступ до органічної хімії. Органічні речовини. [ Викачати з сервера (4.10 Mb) ]. 02.02.2018, 00:34. 1. 2. 3. 4. 5. Категорія: Презентації до уроків хімії | Додав: uthitel.


Кафедра хімії природних сполук. Аналіз лікарської сировини рослинного походження, що містить вуглеводи та органічні. кислоти. Полісахариди з великою кількістю вільних гідроксильних груп високополярні, тому нерозчинні в спирті і органічних розчинниках. Розчинність полісахаридів у воді різна: деякі лінійні гомоглікани (целюлоза, хітин, ксилан, манан) у воді не розчиняються внаслідок міцних міжмолекулярних зв'язків; складні і розгалужені полісахариди розчиняються у воді (глікоген, декстрани) або утворюють драглі (пектини, агар, кислота альгінова).


Презентація про біогаз з хімії допоможе дізнатися головну інформацію та підготуватися до уроку. “Біогаз” презентація скачать та переглянути можна нижче. “Біогаз” презентація з хімії. Існує безліч варіантів біосировини придатної для видобутку пального метану – від індичого посліду і відбраковування м’ясного виробництва до залишків жиру і виноградної макухи. У чому ж різниця? В кількості одержуваного палива і в його якості! Одним з найбільш вживаних видів “заправки” є гній великої рогатої худоби. Причин цього кілька: Він дешевий і доступний у великих обсягах. Ферментація запускається практично в.


Значення продуктів органічної хімії (презентація). Опубліковано: Проценко Ольга Вт, 2014-12-30 17:56. Матеріали до уроків. Презентації. Чим відрізняються фізичні властивості речовин, що належать до одного гомологічного ряду? Наведіть приклади. Які речовини утворюються в результаті гідролізу в організмі людини: а) жири; б) вуглеводи; в) білки? Куди надходять продукти гідролізу й для чого використовуються? Подумайте й обґрунтуйте екологічну доцільність і небезпеку використання. Автор: невідомий. Класи: 9 клас. p-urok_60_znachenye_produktov_organycheskoy_hymyy.ppt - 884 KB. Предмети: Хімія.


Визначною подією у розвитку органічної хімії було створення у 60-х роках XIX ст. ученим О.М. Бутлеровим теорії хімічної будови органічних сполук. Основні положення теорії полягають ось у чому. 1. У молекулах атоми сполучені один з одним у певній.


Значення продуктів органічної хімії. Зареєструйтесь, щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли, публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.  Опубліковано: borishak011113 Вт, 2014-06-10 14:55. Органічні продукти — продукція сільського господарства та харчової промисловості, виготовлена відповідно до затверджених правил (стандартів), які передбачають мінімізацію використання пестицидів, синтетичних мінеральних добрив, регуляторів зростання, штучних харчових добавок, а також забороняють використання ГМО.


Матеріал до уроку з органічної хімії. Файл формата zip. размером 1,58 МБ. содержит документы форматов doc pdf ppt. Добавлен пользователем regina1maris 03.01.2018 00:46. Отредактирован 03.01.2018 04:36. ЗОШ, вчитель Труш О.О., 2017, 10 слайдів, 3 стор. Урок містить презентацію на тему "Класифікація органічних речовин", в якій підібрані схеми впорядкування органічних сполук, наводяться цікаві факти про органічні сполуки, питання на рефлексію. Додаткові пояснення є в інформації до слайдів. Повторимо: Які сполуки відносяться до органічних? Основні положення теорії хімічної будови сполук .


Оглавление Органическая химия Отличительные особенности органической химии Витализм Предпосылки теории Бутлерва Доструктурные теории Основные положения теории Бутлерова Методологическое значение теории Бутлерова ВЫХОД. Слайд 3. Описание слайда: Органическая химия – химия углеводородов и их производных. Органическая химия – химия углеводородов и их производных. Углеводороды (УВ) – простейшие органические вещества, молекулы которых состоят из атомов только двух элементов: С и Н (СН4, С4Н10). Производные УВ – продукты замещения атомов «Н» в молекулах УВ на другие атомы или группы атомов. Слайд 4..


Значення продуктів органічної хімії - Презентация. бесплатно 0. 4.5 67. Значення продуктів органічної ХІМІЇТЕМА “Значення продуктів органічної хімії ”Цілі Навчальні: навчити застосовувати раніше отриманні знання про органічні сполуки для подальшого їх використання у різнопланових життєвих ситуаціях; зясувати можливості застосування знань з даної області у навчанні та пізнанні; сформувати досвід такого застосування предметних і загальних вмінь в різноманітних сферах людської життєдіяльності; навчити класифікувати та аналізувати основні типи органічних сполук та здійснювати їхнє застосування в. залежності від властивостей та характеристик.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

скачати фіфа 09 українська ліга торрент

звіт з виробничої практики бухгалтера на фермерському господарстві

пісня – танок « осінні листочки», муз і сл і мараховської